Tumor kosti - benigný

janulabe
5. nov 2024

Prosím Vás o info ohľadom zistenia malého tumoru na kosti, z rtg je písaný ako nezhubny . Chcem sa informovať co. bude ďalej . Čaká nás vyšetrenie na ortopédii.Tumor bol zistení na urgente ako náhodný nález. Čo nás asi čaká, nech som trochu v obraze. Ďakujem za každé info

pribinak
5. nov 2024

Ja len toľko že benigny. Najskôr operácia

janulabe
autor
5. nov 2024

@pribinak ďakujem za info , mrzí ma preklep , nevšimla dom si .

janulabe
autor
5. nov 2024

Radšej hneď napíšem že viem že sa píše BENIGNY , mrzí ma preklep . Potrebujem info a nie hodinu slovenčiny. Chcela som to opraviť ale nejde mi to. Ale ďakujem aj za upozornenie a najmä za informácie.

pribinak
5. nov 2024

Pozri si web ligy proti rakovine, majú on line poradňu. Odpisujú dosť rýchlo

janulabe
autor
5. nov 2024

@pribinak ďakujem. Vyskúšam . Pekný vecer

ronie338
6. nov 2024

A kde sa nachádza? Moja mama ma, už bola na niekoľkých operáciách a aj tak jej stále vracajú

janulabe
autor
6. nov 2024

@ronie338 lýtkova kost na nohe . Ide o 14 ročného chalana . Dnes sa obvodná ku nám chovala úplne hnusne tak ani nič viac neviem. všetko hodila na ortopédiu. Zajtra budem múdrejšia . Viem že musí ísť ešte na CT alebo MR .

luxus10
6. nov 2024

@janulabe ake je to velke? lebo u deti to moze byt aj rychlym rastom, vyzivou,...moze to byt vrodene, dedicne...ortopedi odporucaju sledovat ci rychlo nerastie, a doplnt pravidelne D vit. a calcium...a u nejakej casti deti sa to zvykne samo opravit, zmizne to...

janulabe
autor
6. nov 2024

@luxus10 Ma to náhodný nález , je mala - centimetrová . Veru aj dosť vyrástol za posledné dva roky. Na budúci týždeň bude mať CT . Ďakujem za informácie .

luxus10
6. nov 2024

@janulabe mozno sa len kost nestiha pri prudkom raste zavapnovat ako treba....syn sportuje?