Ahojte meriam 164cm a vážim 65-67kg vybrala som dve dávky železa,ale nepomohlo som stále unavená a cítim sa ako starena..Pohybu mám dost týždenne prejdem až 25-30 km a to nepočítam pohyb akolo detí a záhrady... 😀 .Vraj mám zataženu pečer,zvýšený cukor a tukmi,neviem ako zmenit jedálniček aby som sa cítila lepšie,nejde mi o váhu ,len sa potrebujem dostat z tej únavy takže baby radte dakujem
@vulka výsledky som mala len trocha zvýšené,ale dva krát som už vybrala železo mala som pod limitom o 8x znížené,som stále unavená a v poslednej dobe neviem spat,kedže robím na smeny mávam aj nočné a ked prídem domov neviem si pospat a zase som unavená...DR.mi predpísal niečo na spanie ale nerada ich beriem ...
ahojky, skuste si upravit pitny rezim cistu vodu tak 2litre do 14 hod a poobede do vecera aspon 1l.Rano na lacno vypit aspon 0,2dcl.Ak nechuti cista voda tak si dajte kolecka citronu do dzbanu a steviu-to pouzivam namiesto cukru vsade v tabletkovej forme.Rano si davam 1,5 lzyice otrub a tak sa najem.Ranajky a tak sa snazit jest kazde 3 hodinky,denne aspon 5 jedal.Varim na malej lyzičke oleja a zalievam horucou vodou,vela zeleninky a ak sladkost tak radsej len doobedu.A ak byvam unavena a bolest hlavy tak si davam magnezium,bud sumivy alebo v tabletkach.A ak ste chudokrvna ze ste brali zelezo-tak ja tabletky nemozem radsej si kupujem borovky alebo cernice kompot a kazde rano malu lyzicku si davam 🙂