Tukové hrčky na tvári a pľuzgierik na pere

zuzanahdm
18. jan 2017

Ahojte, chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosť s hrčkami na tvári. Urobili sa mi dve také akoby tukové hrčky jedna na líci a druhá na koreni nosa. Najprv som si myslela, že to bude len vyrážka, ale zväčšuje sa mi to, bolí to a vytlačiť to nejde. Je to červené akoby ma niečo uštíplo. Včera som s tým bola na kožnom a kožná mi predpísala krém ROZEX. Beriem už druhý týždeň antibiotiká ZINAT 500mg, tak neviem či to nemôže byť tým. Neviete čo by na to mohlo pomôcť ? Dosť mi to vadí, kedže to nejde zakryť ani makeupom. A ešte jedná taká drobnosť. Na pere sa mi urobil pluzgierik, myslela som si, že je to opar, ale nič sa s tým neudialo ani na tretí deň, iba to sčervenelo, akoby červený flak. Kožná taktiež tvrdí, že to nie je opar. Tak aj už neviem. Beriem aj B-komplex, probiotiká a vitamíny na pokožku (ZINOK).

ada274
18. jan 2017

Zajdi s tym ku kozmeticke. Otvori to tenuckou ihlou, obsah vytlaci a vydezinfikuje, nie je to ziadny velky zakrok.

momi86
18. jan 2017

@zuzanahdm > tak mne sa asi dvakrat alebo trikrat urobili male tukove hrcky alebo skor by som povedala ze to boli gulicky ako hrcky, pod okom a normalne mi to odstranila moja kozmeticka.