Ahojte,mám na paží ( medzi ramenom a lakťom dole) tukové guľky ktorý lekár to rieši? Kožný? Chirurg alebo?? Máte aj vy na tých miestach akoby tukové vačky také hrbolceky? Dakujem
@lily14 kozna ma poslala na chirurgiu a tam mi to vyreazali.
aj moj muz to ma. ako prvotne vysetrenie by si mala mat u svojho obvodneho a on ta posle aj na chirurgiu aj na kozne. no zvacsa to to niakj neriesi, myslim liekmi alebo tak ako ked chces, daju sa vyoperovat
@lily14 môj muž to mal. Riešil zo chirurg. Vyrezal mu ich.
k obvodnemu netreba ist. rovno ku koznemu a ten posle k chirurgovi. ina cesta nie je pravdepodobne. k chirurgovi sa neda ist bez sprievodneho listka.
este by som podotkla, ze sa to robi skor v prechodnom obdobi, teda jar, jesen, pripadne zima. v lete rany castejsie mokvaju, chirurg to moze odmietnut spravit.
Obvodny a chirurg
@kiwi3 je to bezny chirurgicky zakrok, nema divod odmietnut. V lete neoperuju? 🤔
@kikuska555 otec s tym bol a nezobrali ho bez sprievodneho
@kiwi3 tak samozrejme ze listok ma mat. Je to odborny lekar. Ale zakrok odmietnut nemoze vykonat len preto ze je leto :D to by sa ani neoperovalo, ani nerodilo
@kikuska555 s tym letom to zase povedala mne sestricka, ked som si minuly rok chcela dat vybrat znamienka (a to bol mozno maj, max jun)
@lily14 ja mam také na hlave a dosť veľa. Máme to dedičné. Mama s tým tuším bola na kožnom.