Včera som bola na oslave, kde sa pil alkohol. Dnes ráno som sa zobudila s pocitmi, aké sú typické po prehýrenej noci. Čo ma znepokojilo je extrémne trpnutie rúk, až tak, že v nich ani nič neudrzim, teraz to na chvíľu prešlo, ale cítim ze to znova prichádza. Čo to môže byť? Nikdy predtým sa mi toto nestalo. Čo by mi pomohlo? Viem, že odpoveď je nepiť, ale už je neskoro a stalo sa.
@daniela099 magnezko daj
Nepi.
@daniela099 mne sa to stáva už po dvoch poharikoch ze mi trpnu ruky, alebo aj tvar, piť veľa vody a doplniť magnézium a bcko
Kúp si revitanerv alkohol spôsobuje neuropatiu čiže poškodenia nervového systému a hlavne vylúčiť alebo aspoň výrazne obmedziť alkohol
@daniela099 epileptici este pred prvym velkym zachvatom mavaju nejaku dobu (tyzdne, mesiace) obdobne prejavy po poziti alkoholu...
@egonsk to si ma dosť vystrašil
@daniela099 prepac, nechcel som ta vystrasit, len som opisal skusenost u mojej ex a jedneho mojho kolegu, pricom obaja v rodine maju epileptikov a mali to vraj obdobne. Prispieval im k tomu stres a nedostatok spanku, ktory bol uz ich spustacom.
@egonsk ja nepijem nejako často a ani nie veľké množstvá, toto ma prekvapilo, pretože sa mi to nikdy predtým nestalo a včera som to ani veľmi neprehnala, mala som pár pohárikov, ale cítim sa teda hrozne.
Citim aj nohy a niekedy aj líca