Ahooojte idem si k Vám po radu…už som bezradná…trpnu my prsty a cítim ruky od lakťa ako keby také ťažké …mam 28 rokov mala som už 2 krát že my tŕpla prsty ale vyriešila to masáž chrbta a prešlo to…teraz zase bola som už 2 krát na masáži mám tam stuhnuté svalstvo že vraj nervy s tak celkovo (mám teraz také obdobie viac stresujúce) a vraj tam sa my to odzrkadlilo vravela fyzioterapeutka a aj masérka…bola som na suchej ihle a od vtedy chrbát neboli ale to trpnutie ostáva …mám ešte troska stuhnuté svalstvo na chrpte ale už len troska…beriem aj lieky Guacuran aj flector ale nepomáha …už neviem čo robiť zle sa my držia veci v ruke sem tam vari a upratuje už neviem vo robiť …mám termín k neurologické ale až v júni my dala termín 😒zatiaľ ale čo…rozmýšľam že ísť k všeobecnému či my nedá injekciu na uvoľnenie svalstva alebo k napravacovy ale to sa zas bojím neviem čo robiť …už si aj namýšľajú či to nemôže byt karpálneho alebo niečo iné…nestretli ste sa niekto styk že čo pomôže a tak …ďakujem 👌
@zmrzlinka2021 mne prsteňom tŕpne niekedy chytím ako keby kŕč do jeho a potom pustí …aaa ruky od dnes ako keby také stuhnuté aj prsty neviem čo to je 🤷🏼♀️
@miriam7979 urcite navstiv neurologicku
@miriam7979 určite bez správnej diagnostiky od dr si nechod dať nič naprávať, obvodak ti môže napísať niečo na uvoľnenie prípadne infuzky
@miriam7979 ktore prsty ti trpnu?
Mne napr. trpol prstenik a malicek, stale citim, ze nie je ako na tej druhej ruke a mam poskodeny nerv na lakti