Tŕpnutie prstov a dlaní na rukách

katuskaveronika27
25. nov 2021

Dobré ránko mám taký problém a neviem sa ho zbaviť . Už skoro rok mám tŕpnutie dlaní a prstov na rukách . Príde to vždy iba v noci. A vždy na obydvoch rukach posledné tri prsty 😐viete mi niekto poradiť čo to znamená alebo má stým niekto dajaky problém. Za každu pomoc vopred ďakujem

marrynka112
25. nov 2021

@katuskaveronika27 tak keby mi rok tŕpli ruky asi idem s tým k doktorovi...tu ti nikto nepovie čo to je tu nie sme online nemocnica... môže to byť nejaká banalita/nedostatok vitamínov atď ale môže to byť aj neurologický problém...tak choď k doktorovi

missviolet
25. nov 2021

Toto znie ako mozny jarpalny tunel, potrebujes ist na vysetrenie k neurologovi, tam ta odporuxi obvodak

missviolet
25. nov 2021

@missviolet *karpalny

katuskaveronika27
autor
25. nov 2021

@missviolet mozem sa spýtať čo znamená karpalny tunel .

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
allie458
25. nov 2021

Treba s tym ist k neurologovi. Asi to bude karpalny tunel, kolegyni to teraz operovali. Je to vlastne zhrubnutie sliach zapricinene pouzivanim ruky. Prejavuje sa to nocnymi bolestami a trpnutim. Bez operacie neviem ci sa to da liecit asi len zmenou prace a kludovym rezimom.

jjanulienka
25. nov 2021

Skús si dávať magnezium

lasona
25. nov 2021

V noci sa ozýva karpálny tunel...to znamená že si nadmerné dlhodobo zatazovala ruku , v ktorej pocitujes tŕpnutie ..rieši sa to rehabilitáciami, kľudom, posledná moznost je operácia.ja mám momentálne tenisový lakeť...tŕpnu mi prsty, bolesť vyráža do lakťa ..som doma pn, kľud na ruku

lejla77
25. nov 2021

Karpalny tunel. Mne chceli dať obstreky (zatiaľ som ich odmietla). Tak mi predpísali ortézu na noc. Pošlú ťa na EMG vyšetrenie a z toho sa to zistí.