Tŕpnutie počas migrény

mischel12
22. nov 2024

Ahojte baby tie ,ktorá máte migrénu s aurou mavate pri Tom aj tŕpnutie? Ak áno kde? Ako dlho.... Migrény s aurou máte ako často? Ďakujem

slavkadud
22. nov 2024

Aj mne sa raz stalo, ze som mala pri migrene trpnutie, konkretne mi teda trpla ruka, ale to sa mi stalo fakt ze iba jedinykrat. Ale citala som si o tom a vraj to moze byt sprievodny jav.

mischel12
autor
22. nov 2024

@slavkadud áno čítala som aj ja,že je to sprievodný jav ,len som chcela vedieť ,či má s tým niekto skúsenosť

lenvam
22. nov 2024

@mischel12 áno mávam aj trpnutie. Začne mi to v jednej ruke, ide to postupne hore strpnu mi pery, jazyka putuje to do druhej ruky až po končeky prstov. Nieje to trpnutie,, celkové,, ono to ako keby putuje z jednej strany, prechod cez tvár a do druhej strany. Trvá to cca do hodiny

ladygina
22. nov 2024

Ale toto sa kazdemu nestava. Mamina trpi migrenami uz dlhsie a o ziadnom trpnuti ani raz nebola rec, nemava to. To musi byt inak hnusne. Dost, co ta hlavi boli, tak este sa k tomu pridruzi aj toto. 🙈

lenvam
22. nov 2024

@ladygina to ti poviem a si predstav, ze keď som robila doručovatelku a chytilo ma to na rajone v deň dôchodkov. A davaj vyplacaj keď nevieš nič udržať v ruke. Celé zle

dotka04
22. nov 2024

@mischel12 áno, som migrenička a stáva sa mi to. Málo kedy, ale stáva. Možno tak v 5% prípadov mojej migrény.