Ahojte, dnes mi tak silno zrazu ztrpla hlava(cely vrch)ze som sa az prelakol, naval tlaku a trpnutie silne ze som nevladal ani chodit, uzivam kazdy den magnezium a liecim sa na vysoky tlak, ale taku bolest hlavy som este nemal.Dal som si Aulin a preslo to do polhodiny.Z coho to mohlo byt?Vody som vypil dost predtym.
@neson123 no neporadim teda...mozno si mal viac stresu nervov a takto sa to prejavilo...kazdopadne z jednorazovky by som asi nic nerobila ale ak sa bude opakovat tak lwkar...drzim palce nech to bolo prvy a posledny x..... inak mozno je dnes nieco vo vzduchu mam sialenu migrenu od rana😀
@neson123 ja mávam migrény s trpnutím časti tela, napr. ruky, tváre, hlavy a tváre... Väčšinou príde to trpnutie až po tom co dostanem migrénu a vezmem si tabletku, kedy mi migréna skoro odznie a na záver mi strpne ta ruka, hlava vrátane tváre, ale do par minút to odznie... Tetánia sama o sebe sa spája s trpnutím... Určite to spomenúť dr., keďže píšete, že ste to ešte nemali...
@neson123 nemavas migreny.? Resp. Nebola to migrena.?
Ak by sa to zopakovalo sla by som za mudr.mavam velmi podobne a je to sprievid migreny. Okrem popisaneho mi trpne niekedy aj tvar ruky usta som zmatena a neviem realne zhodnitit situaciu....