Tŕpnutie a pálenie pokožky na vrchu hlavy

pufinkaaa
19. nov 2022

Poraďte prosím. Neviem ako opísať bolest hlavy ale take palive alebo akoby milion ihliciek pichalo v pokozke na vrchu hlavy. Možno to ani nie bolesť ale skôr trpnutie? mravčenie? neviem naozaj ako to opísať stretol sa s tým niekto? Co na to pomáha lebo lieky od bolesti nepomahaju a neviem spat. K tomu mi aj piska v uchu a točí sa mi hlava no to mam vraj nieco narusene v uchu skratka diagnózy bppv....

larazivago
19. nov 2022

@pufinkaaa toto som mala, keď som mala covid. Inak neporadím....

natalianm
25. júl 2024

@pufinkaaa ahoj zbavila si sa tychto tazkosti? mam podobny problem a som zufala….

maytee
25. júl 2024

@natalianm
Riešila som to minulý rok stále to sem tam pretrváva bolo do od krčnej chrbtice ... Pomohol neurológ

natalianm
25. júl 2024

@maytee ak mozes poradit ako konkretne ti pomohll akou liecbou a co vsetko si absolvovala?

maytee
27. júl 2024

@natalianm absolvovala som fyzioterapiu,MR mozgu ... Dal mi betahistin na závraty a sandomigran na 3 mes. + Zistili poruchu štít.zlazi čiže toto sledujú

pufinkaaa
autor
2. aug 2024

@natalianm stale mavam problemy bude to krcnou akurat to mravcenie trpnutie klop klop nemam sem tam naznak ze chce zacat no ani neviem ako to prešlo je obdobie ze je to fakt zle a potom mierne lepsie....