Zdravim, chcela by som sa opytat. Asi pred mesiacom mi zacala trpnut lava cast laveho stehna. Stava sa to vecer ked idem spat, cize ked lezim. Neviete z coho to moze byt? Mam si ma to davat nejaku mast? Dakujem pekne za vsetky rady 🙂
Mala by som navstivit doktora?
@martinah1987 ak ťa to obťažuje tak áno 🙂 ja to mám a diagnostikovali mi začínajúce kŕčové žily, na lieky to nie je, mala by som nosiť tie pančuchy, vykladať si nohy a pravidelne sa hýbať 😅
A ešte sa pri prudkej zmene hmotnosti môže pricviknúť akýsi nerv ktorý tiež spôsobuje tŕpnutie - ja som to mala po pôrode, ale to mi po pár dňoch prešlo - riešil to neurológ
Dakujem velmi pekne, skusim pockat a ked tak tak na neurologiu 🙂
@martinah1987 ak sú to však žily tak treba ísť na cievne, ale to ti obvodný povie 🙂
lava cast laveho stehna - ak myslis vonkajsiu cast, tak to zily nebudu urcite. najskor to bude suvisiet s chrbticou - cize by si mala ist za neurologom.
ja som to tiez mala ale na pravej nohe doktori nezistili nic tak som zacala cvicit a odvtedy ma to neboli. skus predtym ako ides spat vo vzduchu bicyklovat ponatahuj nohy ako sa len da mozno pomoze mne pomohlo
Môžem sa spýtať ako ste to nakoniec vyriešili alebo na čo ste prišli co to mozoe byt? Mam teraz taky istý problém
@24natalia11 aj ja mám s tým problém. Lavé stehno - zhora. aj cez den ma to obťažuje,ale hlavne ked idem spať, aj sa zobudím a nepríjemné to je . mám pocit že teraz sa to zhoršilo. A to chodím cvičiť , hýbem sa, aj som čosi schudla a je to horšie asi, už len navštívit doktora
@martinah1987 môže to byť kŕčová žila