Trpíte hormonálnou nerovnováhou?

jana9884
15. aug 2020

Chcem sa spýtať dievčatá a dámy máte niekotrá z vás problémy ako závrate, pocity na odpadnutie a velkú slabosť z hormonálnych dôvodov? Ja som prešla už každú jednu ambulanciu okrem gynek. a všade mi tvrdia že som zdravá. A ja už 4. mesiac na PN a neviem ísť ani pred bytovku. Neustále vidím pred očami šmuhy alebo hviezdičky a mám pocit že odpadnem. Skúšala som už všetko. Kávu pijem na zdvihnutie tlaku. Pravidelne užívam magnézium a kalcium a napriek všetkému sa snažím každý deň cvičiť a stále nič. Tak ma napadlo či to nemôžu spôsobovať ženské hormóny. Ďakujem za každú radu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
15. aug 2020

@jana9884 mala si robené MRI chrbtice, mozgu?

jana9884
autor
15. aug 2020

@bambulienka25 Bola a v poriadku

danielahamar
15. aug 2020

Na infekčnom si bola? Neurologicka, očná? A osobne, tiež si myslím, že mi chýba nejaký hormón, min. rok mi nebolo dva krát dobre, ale ako som ostala tehu, tak je všetko ok, takže za mňa, to bol aj asi nejaký hormón.

jana9884
autor
15. aug 2020

@danielahamar Bola som úplne všade aj CT mozgu som mala robené. A všetko vraj ok.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana9884
autor
15. aug 2020

@bambulienka25 robili mi vyšetrenia štítnej žlazy a v poriadku hmm..

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielahamar
15. aug 2020

@jana9884 osobne poznám jednu pani, kt. chyba hormón vitality

jana9884
autor
15. aug 2020

@danielahamar a ako to rieši? nejaké lieky či prírodne?

danielahamar
15. aug 2020

@jana9884 lieky, rieši to neurolog

lajka65
30. jan 2022

@jana9884 ahoj mám tiež závraty a strašné potenie a návaly tepla a myslím si že to je tiež z hormónov ako som prestala kojit mám odvtedy také stavy ako ty popisujes.3 mesiac.co ti NATO pomohlo?

nevesta1974
31. máj 2024

@jana9884 Ahoj, uplynulo už niekoľko rokov od Tvojho príspevku, prosím Ťa ako sa Ti to podarilo zvládnuť? Ja mám tieto stavy teraz a bojím sa, že z toho skončím u psychiatra, potrebujem normálne fungovať a cítim sa ako to Ty popisuješ. Prosím Ťa o povzbudenie a radu. Tiež mám všetky výsledky ok, začala som užívať prírodné fytohormóny, ale teraz som schytala nejakú silnú alergickú reakciu, nevie sa či z jedla, alebo liekov, tak som musela všetko vysadiť. Bojím sa vyjsť sama z domu, lebo stále mám pocit, že skolabujem, točí sa mi hlava, cítim sa ako opitá. Tlak som mala celý život nízky, ani teraz sa hodnoty veľmi nelíšia. Prosím Ťa o kúsok povzbudenia a radu...možno inú ako to len "predýchať" 🙏 Ďakujem. Zuzana