Trpím panickou poruchou

mamanadruhuu
27. jan 2021

Ahojte. Trpím paničkou poruchou, ale dnes mi par krát preskočilo srdce, neviem to inak opísať, jednoducho ako keby na chvíľku prestalo byť, až som sa zľakla aj je to tu zas a znova panika a pocit strachu, neviem teraz či je to z toho alebo z niečoho iného...
Ešte otázka je tu niekto kto trpí panickou poruchou napíšte mi ss.

marci77
27. jan 2021

videla som tu na MK tieto skupinky, skuste sa tam pridat a opytat aj tam
https://www.modrykonik.sk/group/5307/
https://www.modrykonik.sk/group/11629/

a s tym srdcom? nemate nahodou arytmiu? Mne napriklad na EKG prisli na tachykardiu, zatial ma nijako neobmedzuje, ale ja to mam dedicne, moja mamina tiez ma.
drzim palceky🍀

aurorastone
27. jan 2021

@mamanadruhuu to bude extrasystola, aj ja to občas mavam, nie je to nebezpečné, "len" nepríjemné, a s panickou poruchou tiež bojujem už 12 rokov, nie je sa čoho báť, poprípade nech dá doktor holter na sledovanie 🙂

annamarin
28. jan 2021

Pozri na instagrame @jasterka.menny Často o tom hovorí na storkach. Ma o tom články na webe a dala nedavno aj nejaku recenziu na zatazovaciu deku, ktorá ma pomahat v tomto.

esselte
31. jan 2021

@aurorastone ja sa tiez liečim na paniku uz 10 rokov, brala som venlafaxin, cymbaltu, paretin a teraz mam alventu, k nej tiapriddal, kventiax, diazepam, lebo sa mi pred Vianocami riadne pohorsilo, čo beries ty a ako to zvladas?