Ide o leziaceho pacienta ktoremu bola zistena tromboza v nohe dostava lieky na riedenie krvi, mozeme s nim cvicit rehabilitovat nohy ked ma zistenu trombozu? Ako prevencia sa pouziva cvicenie s nohami ale co uz tam tromboza je?
@pupavka1 trombóza v nohe nevzniká len tak, lekári pátrajú prečo vznikla .... mojej mame tak zistili nádor na obličke 👉
@pupavka1 tak ak máte pacienta, ktorému bola zistená trombóza, nejaký kontakt s lekármi tam bol/je, či nie? Narážam na to, že nespoliehať sa v takýchto vážnych veciach len na fórum, kde môže písať hocikto a keď už, sú aj fóra, kde sa môžete spýtať priamo lekára, aj tu je sekcia poradňa, kde by sa to asi dalo. A možno aj obvoďák by vedel fundovane poradiť, aspoň čo sa takých základov týka.
@fruitys 👍👍👍
@pupavka1 neviem, odkial ste, ale hladajte. Správne nastavena liečba môže zachrániť život. Ak nie, kazda nemocnica ma cievne ambulancie. Tam.naozaj zavisi od toho, v ktorej casti sa zistila. Aj he to predkolenie alebo ak je to stehenna cast, postupy su potom rôzne. Lekar odporuca ten najvhodnejsi...
hlavne sa spýtať aj odborníkov, ktorí sa na to špecializujú, možno angiológa