Trombofília a antidepresíva Arketis

jessi06
19. jan 2023

Ahojte niektorá z podobným prípadom ako ja? Mam trombofiliu ktorá je momentálne v norme prejavuje sa mi len v tehotenstve keď si musím pichať fragmin injekcie aby som ne potratila. Som zvedavá ako zareagujú na mňa tieto lieky lebo v upozorneniach je písané že neuzivat pri poruchách krvi alebo užívani liekov na krv neberiem žiadne na krv podľa môj psych je to v poriadku mam ísť aj za hematologom som zvedavá co mi on povie.

maminka12345
10. jan 2024

@jessi06 Ahoj zaujala ma tvoja otázka a momentálne riešim to isté,budem rada ak mi odpovieš čo ti povedal hematolog ďakujem

jessi06
autor
10. jan 2024

@maminka12345 hematolog ze môžem užívať, no mne nesadli začali sa mi tvoriť modriny vysadila som a, prešla som na brintellix.

maminka12345
11. jan 2024

@jessi06 a berieš stále brintellix? Chodíš aj na kontrolu hematologovi ? Krv máš v poriadku ?

jessi06
autor
11. jan 2024

@maminka12345 nie už neberiem otehotnela som.

maminka12345
11. jan 2024

@jessi06 gratulujem a želám vám zdravicko obom ♥️

jessi06
autor
11. jan 2024

@maminka12345 ďakujem veľmi pekne 🙂

julkabilka
11. aug 2024

Ahojte. jessi06 prosim ta chcela by som sa ta spytat ohladom modrin co sa ti tvorili. Ja beriem 3 tyzdne AD Serlift a mam tiez modriny a trombofiliu. Na trombofiliu neberiem nic. Je to nebezpecne ? Po zmene lieku sa ti uz modriny netvorili ? Ja s bojim ze ked mi praskaju cievky pod kozou ze by mi mohla prasknut aj nejeka dolezita cieva v mozgu alebo napr. aorta ci nastat brusne krvacanie ako je v letaku napisane. Vraj je to preto ze AD riedia krv. Vies mi prosim napisat o tom viac? Vdaka

jessi06
autor
12. aug 2024

@julkabilka ahoj už lieky dávno neberiem a aj som ich vysadila keďže sa mi robili modriny aj keď hematolog tvrdil ze sa brat mozu.