Ahoj mamičky .. ako vaše detičky znášali covid ? Moja dcerka ho chytila od manžela , od dneskajskej noci ma skoro 40 horúčky a stále plače že ju všetko boli .. nejaké typy od úľavy od bolesti ? Striedam čipky paralen , nurofen , ale to pomáha len na chvíľu .. ďakujem
Pri takych teplotach a bolestiach by som sa poradila s lekarmi. Skus zavolat na pohotovost.
Veru chod na pohotovost take teploty uz nie je sranda..vela zdravicka😥❤
nasa 3r mala minuly tyzden 2 dni 40teploty potom sa znizili a bolo lepsie este teraz posmrkava. dostala atb
@cecilia29 Ok ďakujem .. a koľko toho ditijadenu môžem dať 3 ročnej ??
Na tejto stranke je taky manual, ako postupovat a kedy uz vyhladat aj odbornu pomoc: https://pediatridetom.sk/diagnozy/
No asi polku tbl. Tak som dávala dvojrocnemu. Ale horúčky sú vysoké. Viem že dr predpisujú deťom isoprinosine, čiže to treba riešiť s dr a hlavne veľa hydratovať
Dithiaden by som isto nedavala ale hned sumamed.
10 mesiacov, 7 rokov a 5 rokov. Všetci do 40 teploty a kašeľ. Dostali sme isoprinosin, ant. Určite by som konzultovala s dr
Aj isporinosine by som dala a caj z echinacea.
Ahoj,ak mala v noci horúčky do 40st,volala si dnes pediatričke? Ak nie,volaj záchranku, oni poradia kam sa obrátiť alebo ako postupovať. Prajem veľa zdravia a síl celej rodine🍀
U nás tie vysoké horúčky trvali len 1 deň, na druhý deň to bolo oveľa lepsie
My sme si tým teraz prešli mala 4 ročná mala 3 dni vysoké teploty 39,5. Striedala som čipky nurofen a panadol lebo sirup mi vyvracia. Aj zábal som jej robila aj v sprche bola len aby som jej to zrazila dole. Tiež ju bolela hlavička a bruško veľmi a v krku ju bolelo ale nekaslala. Ale už pri 40 teplote by som volala na pohotovosť je to dosť na také malé telíčko.
Tak žienky už mame asi najhoršie za sebou .. 🙂 mala si pospala už nemá ani teplotu už aj papa hra sa ,beha , protivi 😅😇 tak sme snáď z najhoršieho von. Ďakujem všetkým za podporu a rady 😊 na koniec si s tým telíčko poradilo samé s pomocou nurofenu a panadolu😊
Čítala som že ditiaden dobre pomáha pri tlmení prejavov korony, rovnako solmucol a aminokyselina lyzin. Toto som dávala svojim. Kovid mali ľahký