Dobry vecer mam prozbu.pred tyzdnom som šla na vysetrenie s bolestou lavej strany hlavy za uchom.len na tej strane ma boli v zadu a na jednej iba.doktor mi povedal ze zapal zvukovodu lahky.dal mi antibiotyka a dnes kontrola tak ze ucho je dobre zdrave..a tie bolesti mam stale tak mi povedal ze zapal nervu..mal to niekto??mna v predu na tvari neboli len v zadu....
@prvosienka88 ja zut mozem.zinnat uzivam druhy den..a kde si mala bolesti
@olinaaaa na ĺavej strane pod spánkom pri uchu. Mne trvalo týždeň kým mi dali antibiotiká a ten zinnat mi fakt pomohol. A ešte novalgin k tomu
@prvosienka88 no to mam aj ja tieto lieky.uz mesiac ma to boli a hlavne v zadu za uchom na.hlavr
Ja som prekonala zapal trojklanneho nervu a nikdy viac by som to nechcela zazit. Priserne bolesti, ktore nastupovali necakane a strasne prudko. Brala som lieky od neurologa niekolko tyzdnov..
@olinaaaa ja to už mám niečo cez rok, najprv som si myslela, že zub múdrosti (cez leto už ho nemám), ďalej mi zubár liečil sedmičku (zub bolel, na koreni bol nález, teraz sa má už lepšie) ale čo sa týka bolestí a tlaku nič sa nezmenilo. Zubár nevie, prečo to mám. Čiže idem hľadať ďalej. Skôr si myslím, že to bude práca pre neurologa, avšak tým, že je to špecifické tak môžeme čakať, že na to niekto príde. Ach jaj. Zas ma budú len odpinkávať, lebo nikomu z "lekárov" sa to nebude chcieť riešiť.
@olinaaaa niečo okolo roka, ale myslela som si, že je to tá osmička, ktorá rastla krivo a tlačila na druhé zuby. A vzhľadom k zákroku sa mi do toho moc nechcelo. Čo sa týka toho ucha a bolesti hlavy tak to mám menej, možno 3-4 mesiace - tiež toľko trvalo kým mi zubár liečil sedmičku.
@koniarova len aby ma neodbil, čo ďalej. Mám pocit, že budem u neho ako pokusný králik.
@olinaaaa mala som v 9 mesiaci tehotenstva, bolesť neskutočná nemohla som ani žuť. Nakoniec mi pomohol Zinnat, zabral mi asi deň na to ako som ho začala brať.