Trojklanný nerv

martin105
1. nov 2021

Ahojte.
Pred 2 mesiacmi mi vytrhli rok a pol mrtvu otvorenú preliecovanu zapálenu sedmičku. Týždeň na to teploty a bolest osmicky dole. Extrakcia. Prešli 2 týždne cítil som tlak v uchu. Dal som vytrhnut hornú neprerezanu osmicku. Čakal som ze problémy prestanú no ide to ďalej. Stále pokračuje malátnosť, nemám absolútne silu. Slnenie oči. A najlepšie je to ze ma brutalne boli okolo 2 mesačnej diere po extrakcii. Táto bolest prechádza celé dni od jedného zuba k druhému. Občas mám aj závraty.

Myslíte že to môže byť trojklanny nerv?
Je tu niekto kto sa vyzná v tomto obore?
Bol by som veľmi vďačný.
Samozrejme doktora navštívim, aj keď to bude s nim veľmi ťažké ako ho poznám. A co ja mam s vašimi zubami? Choďte k zubárovi. Asi toto mi povie.

kaktus87
1. nov 2021

Áno, mne liečili trojklanny nerv infuziami od neurologicky, mala som závraty, tlak za očami, tŕpnutie hlavy, tahanie, tiez malátnosť, neskor aj teplotu. Závraty mám obcas doteraz. Aj ja som to mala zo zubov.

ewelin121
1. nov 2021

@martin105 ja som mala trojklanny nerv - žiaľ stav vyžadoval aj hospitalizáciu a ochrnutie dočasne Poľky tvare spodnej 🙈 ak mate podozrenie treba ist čím skôr lebo sa va to ľahko môže zapáliť poriadne a tu bolest teda neželám nikomu

svsvsv
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
2. nov 2021

Tak mala si dost vazne zakroky v kratkom case.. mne len osmicka sa niekolko mesiacov liecila... mohlo sa tam podrazdit hocico. A kludne aj trojklanny nerv. Mne to preslo po rehabilitacii a napr v septembri mi opravovali obycajnu prasknutu plombu a idem v tom zase, myslim, ze anesteza mi to vyvolala, ked mi to napichli, lebo neskutocne ma to bolelo, na druhy den som isla uplne ze zomriet.