Dobrý deň, chcem sa opýtať. Dostal som liek trittico na nespavost. Po dvoch tyzdnoch som ho vysadil po konzultacii s lekarkou. No po par dnoch sa mi vratila nespavost a lekarka mi odporucila dat tomu tritticu este sancu. Uzivam ho 4 dni zase spi sa mi relativne dobre, len mam pocity ako keby som bol mimo reality. Mam to chapat ako ze sa mi zhorsila uzkost a ta sa prejavuje derealizaciou? Mal s tym niekto taku skusenost?
Dakujem za reakcie.
@igi21 tritico je na úzkosť, prejavy nežiadúcich účinkov bývajú rôzne a väčšinou do dvoch týždňov sa stratia. Tritico na začiatku spôsobuje utlmenie aj počas dňa. Ja by som odporúčala mesiac vydržať pokiaľ sú vedľajšie účinky zvládnuteľné.
@igi21 pri tritticu je to normalne, mna lekar upozornoval, ze uzkosti sa mozu zvysit a ze musim byt trpezliva, zvyknut si na tento liek moze trvat aj 8 tyzdnov ale nasledne nastane ulava.. na prechodne obdobie som dostala frontin keby to bolo neznesitelne aby som si docasne pomohla a z dlhodobeho hladiska mi to pomohlo 🙂 uz neuzivam ani jedno ani druhe
@1andrea111 lenže ja beriem len 50 mg a večer pred spanim. Najviac ma trapi to že počas dňa si pripadam ako by som bol v sne