Ahojte, kto užívate Trittico, za akú dobu vám začalo účinkovať na nespavosť?
@beatabaw mne zacalo pomahat, az ked mi k nemu nasadili Alventu na rano.
@kittykat22 na depresie a úzkosti mám iné lieky, ktoré zaberajú, potrebujem ale riešiť nespavosť
@petkasaurus mne moje lieky na depresie a úzkosť zaberajú, trittico mam nasadené kvôli nespavosti, len zatiaľ nejak bez výsledku. Preto ma zaujíma, kto to berie na spanie, za akú dobu videli zlepšenie
@beatabaw hej, ja to mam na spanie a zabralo mi, az ked mi pridali Alventu na den..
ako dlho ho berieš? so zlepšením môžeš rátať až o 4-6 týždňov...😉
ako pri každom Ad
@deti95060810 zatiaľ len krátko, ale vraj na spánok má zabrať pomerne rýchlo. No iné ako čakať sa nedá.. Ďakujem
@petkasaurus Aktuálne som na rovnakej kombinácii 🙂 Aké dávky berieš?
@beatabaw 150 a 150 a ty?
@beatabaw ten nos mi upchava tiez, vidíš, tak asi to mam z toho 🙂
@petkasaurus ja som len v začiatkoch, 37,5 ráno i na obed a večer trittico 75mg. To mi na nespavosť robí najlepšie, 100 ma odrovnalo 🤭 Alventu budem postupne navyšovať.
A nos mám určite z Trittica, odkedy ho beriem, každú noc ho mám upchatý. Ale stojí mi to za to, konečne sa viem normálne vyspať
@beatabaw jasne, ja si vzdy dam na noc nasivin soft detsky, kazdy den do inej nosnej dierky..
@petkasaurus 75 a myslím stále ten spánok není bohvie co
@beatabaw ja beriem večer trittiko už mesiac jednu tretinu ale vôbec neviem spať najhoršie čo môže byť ani cez deň sa necítim dobre cez deň lexaurin berem nič
@nagyovabetka jedna tretina je málo ja už idem na celú čiže 3 tretiny a spánok sa zlepšil
@nagyovabetka tri dni 1/3 tri dni 2/3 a od dnes idem na 3/3 tak mi to naordinovala moja Dr a ráno ešte beriem 20mg eliceu tú mám na úzkosti a trttico na spanie
@nagyovabetka ja ho beriem skôr 6 týždňov ale nejak extra zmena neprišla
@zuzulka333 kolkatku berieš 75 miligramov?
@jankaryan od dnes idem na 150 mg
@nagyovabetka mne úplne zaberá, som roky takto dobre nespala. Beriem cca 75mg
@zuzulka333 už aj som brala 100 mg ale ráno som zvracala hnačka deprsívny stav a teraz 1/3 veľa nepomôže spať len stilnox keď zoberem tak ako spím
@beatabaw jedna moja kamaratka ho brala a bola s nim super spokojna. Druha kamaratka ho brala, a mala z neho neskutocne depresie a pocity marnosti a zufalstva. Keby si mala zle pocity, treba ho vymenit. Nesadne kazdemu.