Ženy, prosím... nejaké triky, rady na väčšie prsia?❤😂
tehotenstvo
Kľudne by som ti dala z mojich ...
@petronela5555 oblecenie, ktore dobre sadne.
@petronela5555 okrem plastiky asi nič nepomôže.. Ja keď chcem väčšie dám si dobrú push upku😂😂
@karhu tak to si na veľkom omyle, keď som otehotnela,myslela som si,že ich budem mať ako Pamela Anderson a nič 😩
@petronela5555 začať šetriť na chirurga... Všetko ostatné je minanim energie a peňazí
Áno tehotenstvo by som poradila ja som šla z D na F a este to porastie 😁
@nikyball potom si treba kúpiť teplaky s volnejsou gumou, aby sa dali plajdaky zakasat a nevykukali spod trička, zospodu... Dámy s menším obdarenim často nedocenuju svoju výhodu. Tým nijako nehejtujem prirodzený vekový vývoj plnsieho dekoltu. No treba uznať, ze s mensimi písmenkami je po 45ke menej starostí, ako ich rozumne upratať a zároveň vystaviť na obdiv.
mne pomohlo tehotenstvo, to slo z A na D. Ale len docasne, po konci kojenia mam znova A 😝
@petronela5555 BREASTMAX od stimulant.sk 100000000000% spokojnosť na mojej strane, som z nich nadšenááá...... a uvidiš nie len prsia budeš mať aké si vždy chcela ale aj vlasy, pleť..
Nie su... je to dane geneticky. Niekomu trochu pomoze hormonalna antikoncepcia (efekt docasny, kym nevysadis). Niekomu pomoze trosku pribrat a "priberie" aj v prsiach. Potom ostava uz len operacia.
Tabletky a podobne bylinkove veci "pomohli" jedine Judinyovej :D