Trichologické vyšetrenie - ako prebieha?

silvia92
23. apr 2019

Ahojte
Bol niekto na trichologickom vyšetrení? Ak áno kde ste na tom boli, ako to prebiehalo, kolko to stalo a pomohli Vám nejakým spôsobom?
Ďakujem

sovca11
23. apr 2019

@silvia92 ahoj, ja som bola, koli comu tam chces ist

silvia92
autor
23. apr 2019

@sovca11 padajú mi veľmi vlasy a to som 2,5 roka po pôrode ale viac ma štve ze kvalita vlasov čo mi ostsli je hrozná ☹️Po pôrode si to jednoducho najviac odskákali vlasy. Suché zničené bez lesku...nemôžem sa uz na seba pozerať. A padajú padajú padajú. Kuty mam akoby som tersz rodila...

sovca11
23. apr 2019

@silvia92 mne tiez velmi padali, ale zo stresu. Bola som na tom vysetreni , robili to u nas v
meste v lekarni zadarmo. Zistila, ze ich mam upchate mazotokom. Dala mi na to pripravky, na to rozpustenie, ma sa to davat aspon 3mesiace, stali na mesiac okolo 60eur.Po tych troch mesiacoch sa to zlepsilo. Vypadala mi asi polovica vlasov. Mala som ich pred tym huste vlnite a teraz mam problem nieco s nimi spravit. A hladinu zeleza mas v poriadku, aj z toho zvyknu padat

silvia92
autor
23. apr 2019

@sovca11 áno vsetky testy mam dobre. Uz som obehala rôznych Dr. Preto chcem este toto skúsiť len stojí to od 50-100€ tak nech ich nevyhodím zbytočne.

sovca11
23. apr 2019

@silvia92 a odkial ste

sovca11
23. apr 2019

@silvia92 aha z Trnavy, my to mame zadarmo v lekarni, mohla by som vam zistit kedy bude

silvia92
autor
23. apr 2019

@sovca11 a kde v lekárni?

sovca11
23. apr 2019

@silvia92 u nas v Dubnici nad Váhom, tam je to zadarmo

modrava
25. apr 2019

@sovca11 a nove dorastaju? ja mam aktualne asi tak 1/3 z toho co som mavala. uz sa ma ludia pytaju ci som chora..

sovca11
25. apr 2019

@modrava vam dorastaju, mne nejake Hej, ale oproti tomu ake som mala huste vlasy, tak Podla mna malo

modrava
25. apr 2019

@sovca11 nie, mne nedorastaju vobec. preto mam paniku, ze padaju dalej a ziadne nove na obzore.

sovca11
25. apr 2019

@modrava a kolko mate rokov, nevypadavaju vam len na temene hlavy

silvia92
autor
25. apr 2019

@sovca11 mne nové rastu ale tiež len malinké. Nedorastsju vôbec. Preto mam stále aj tie kuty lebo tym ze du tie vlasy stále malé tsk to vyzerá hrozne.
Ale najhoršie je ze msm ich zdravé tsk po uši a od uši dole uz hrozne zničené 😩 tenké a totálne zničené. Vôbec nemôžem nosiť rozpustené vlasy ale zároveň ani vysoký cop zasa kvôli kútom a aj kvôli tomu ze hocikde vzadu mi presvitá hlava ns niektorých miestach 😪😪😪

sovca11
25. apr 2019

@silvia92 a pouzivas nejake pripravky, aktivatory

silvia92
autor
25. apr 2019

@sovca11 používala som alpicort dosť dlhu dobu, vitamíny som užívala, šampón alpecin msm doteraz.

modrava
26. apr 2019

@sovca11 nooo, rokov dost, 50. viem ze su to odchadzajuce hormony. ale to mi rednu uz vyse roka. brala som ako prirodzene ze dojdem vekom o cast objemu. ale tie posledne dva mesiace je to 2x tolko denne. nielen na temene, ale vsade. ako pise autorka, mam presvitajucu pokozku uplne vsade.

lucatko81
9. sep 2019

@sovca11 ahoj, chcem sa spytat v ktorej lekarni v dubnici robia trichologicke vysetrenie. Su tam urcite terminy kedy to robia? Treba sa dopredu nahladit?

sovca11
10. sep 2019

@lucatko81 Ahoj, v lekarni pri Bille, tam som bola, ale ta je momentalne zatvorena, este to bolo v lekarni v maji.

mirekkk
28. jan 2020

@sovca11 prosím vás kde je ta lekáreň v máji? Ešte dobre dubnicu nepoznám a potrebujem ísť tiež nám to trichologicke vyšetrenie dakujem

sulky
14. okt 2020

@sovca11 mozem sa spytat ako sa vam dari s vypadavanim vlasov? zlepsilo sa to?

silvia92
autor
14. okt 2020

@sulky áno po 2 rokoch po pôrode sa to zlepšilo. Teraz som opäť mesiac po pôrode tak už čakám kedy to znovu zacne.