Ahojte
Bol niekto na trichologickom vyšetrení? Ak áno kde ste na tom boli, ako to prebiehalo, kolko to stalo a pomohli Vám nejakým spôsobom?
Ďakujem
@sovca11 padajú mi veľmi vlasy a to som 2,5 roka po pôrode ale viac ma štve ze kvalita vlasov čo mi ostsli je hrozná ☹️Po pôrode si to jednoducho najviac odskákali vlasy. Suché zničené bez lesku...nemôžem sa uz na seba pozerať. A padajú padajú padajú. Kuty mam akoby som tersz rodila...
@silvia92 mne tiez velmi padali, ale zo stresu. Bola som na tom vysetreni , robili to u nas v
meste v lekarni zadarmo. Zistila, ze ich mam upchate mazotokom. Dala mi na to pripravky, na to rozpustenie, ma sa to davat aspon 3mesiace, stali na mesiac okolo 60eur.Po tych troch mesiacoch sa to zlepsilo. Vypadala mi asi polovica vlasov. Mala som ich pred tym huste vlnite a teraz mam problem nieco s nimi spravit. A hladinu zeleza mas v poriadku, aj z toho zvyknu padat
@sovca11 mne nové rastu ale tiež len malinké. Nedorastsju vôbec. Preto mam stále aj tie kuty lebo tym ze du tie vlasy stále malé tsk to vyzerá hrozne.
Ale najhoršie je ze msm ich zdravé tsk po uši a od uši dole uz hrozne zničené 😩 tenké a totálne zničené. Vôbec nemôžem nosiť rozpustené vlasy ale zároveň ani vysoký cop zasa kvôli kútom a aj kvôli tomu ze hocikde vzadu mi presvitá hlava ns niektorých miestach 😪😪😪
@sovca11 nooo, rokov dost, 50. viem ze su to odchadzajuce hormony. ale to mi rednu uz vyse roka. brala som ako prirodzene ze dojdem vekom o cast objemu. ale tie posledne dva mesiace je to 2x tolko denne. nielen na temene, ale vsade. ako pise autorka, mam presvitajucu pokozku uplne vsade.
@silvia92 ahoj, ja som bola, koli comu tam chces ist