Triamcinolon masť

29. sep 2023

Ahojte.Viete mi prosím niekto poradiť ako používať masť triamcinolon?Doktorka nám ju dnes predpísala.Ale nerozumela som ju ako ju mám používať,lebo syn dosť plakal.Nie preto že by ho to bolelo,ale on sa bojí doktorky.Vopred Vám veľmi pekne Ďakujem

ddaassuullaa
29. sep 2023
autor
29. sep 2023

@ddaassuullaa áno to chápem..ale kde mu to mám natierať?Na predkožku?🤷

ddaassuullaa
29. sep 2023

No...to vies ty, lebo vies, na aky problem je mast predpisana. Kortikosteroidova mast ma protizapalovy ucinok a potiera sa nim postihnuta oblast

autor
29. sep 2023

@ddaassuullaa No doktorka nám ju predpísala aby sa mu lepšie uvoľnila predkožka.Ale nerozumiem ako mu to mám natierať..

ddaassuullaa
29. sep 2023

Prstom?🤨 stale nechapem. V prispevku nemas NIC, na aky problem a my mame vestit z gule? Mast sa neuziva, ale natiera na postihnute miesto v tenkej vrstve. Ak vies aspon s akym problemom si k lekarke sla, tak presne na to miesto🤷‍♀️
Ak stale nic, tak volaj a pytaj sa, ako...

autor
29. sep 2023

@ddaassuullaa Ja som sa slušne spýtala.Ak ma tu idete teraz ukameňovať,tak radšej neradťe.

viestta
29. sep 2023

Nebud vztahovacna, pretoze to z teba lezie ako z chlpatej deky.
Ked je to na pindura, tak mu budes natierat koniec pindura, na krabicke mas z lekarne napisane ako casto, ak nie riadis sa pribalovym letakom.

autor
29. sep 2023

@viestta Niesom vztahovačna.Len som sa slušne opýtala

lussy203
29. sep 2023

Na špičku dať malé množstvo masti 2x do dňa a po pár dňoch postupne pomaly skúšať sťahovať, opatrne iba koľko pôjde. Takto to robiť max. 4 týždne. Nám to pomohlo

autor
29. sep 2023

@lussy203 Ďakujem pekne za normálnu odpoveď 😊.

ddaassuullaa
29. sep 2023

Staci sa len normalne zmysluplne pytat😉 z uvodnej otazky ani vestecka gula netusi, v com je problem.