Potrebujem poradiť...mám už asi 3 mesiace bolesti ramien...niekedy len jedno..inokedy obe..alebo mi to prechádza z jedného do druhého. Akoby ma bolelo kosti..vovnutri..ako keby ma tam bodal niekto vidlickou...som z tej bolesti nervózna..nemusím ani nič spraviť..alebo preraziť...a stále to boli...som už v koncoch..má niekto také podobne problémy...brali mi aj na infekcnom či som nemala boreliózu...
na ortopedii som bola...urobili mi rengteny...mam celkovo zle klby...v mojom veku..mám len 37 ale na nohe mám na prste...povedal,že ako staré babky mávajú...postupne ma bolia aj kolená...všetko. :( na reumatologii som ešte nebola ale akýsi odber mi obvodná spravila..a tam nič nebolo...ale bolesť neprestáva...no uvidím..teraz idem v apríli znovu na ortopediu a čakám na tie vysledky na boreliozu....
Skus zacat brat chondroitin sulfat a msm najdes aj v lekarni
@mattuliatko30 Obvodak moze zobrat len niektore odbery, skor take "lacne" a nie uplne vo vztahu k reumatickym dg presne, to moze urobit len reumatolog (aj preto, ze su to drahe odbery). Existuje napr.seronegativna reumatoidna artritida, kedy je reumaticky faktor (ktory moze zobrat obvodak) negativny, no clovek ma reumu. Preto treba aj reumat.vysetrenie...
ďakujem budem sa nato pýtať....teraz idem momentálne na infekčne zase...kedže mi dnes volala sestrička že mam zle hodnoty na boreliozu..čo brali...tak aj z toho je to možno....uvidím čo mi povedia na infekčnom...lebo zatial minule nevraveli nič na tie bolesti klbov..a ramien...každý si ma len podáva...medzi sebou...skúsim sa pýtať aj na tu reumatologiu...ak stále budu bolesti 😞
@janickadr
@fefe123
Treba sa vypytat od obvodaka na ortopediu a reumatologiu...