Ahojte, nemali ste niekto skusenost s trhlinou na konecniku, mala som to.v minulosti a teraz zhruba od pôrodu, je to strašná bolesť. Navstevujem aj lekara, uz to vyzeralo relativne dobre a tento týždeň nanovo bolest pocas stolice a po nej, nedokazem sediet, mam strach uz aj na toaletu ist... Prosim o hocijaku radu :( Mam vyskusane cipky, kremiky ...
Rakytnikovy olej
procto-glyvenol (krém a čapíky) obsahuje aj lidokain. neodporúča sa len v prvých troch mesiacoch tehotenstva. keďže sa môže len 2x denne, tak som si pomedzi dávala krém hemostop.
Dakujem pekne, budem skusat 🙂
ahojte, mala som rovnaky problem ktorý sa po porode zhorsil, bolesti aj krvacanie. Diagnoza bola trhlina a kedze to bolo vela tak vznikol aj polyp. Lekar mi odporucil analny dilatator, znie to hrozne ale velmi velmi mi to pomohlo...ale koli polypu som musela ist na operacne odstranenie polypu - operacia prebehla v pohode. Ak by si mala dalsie otazky rada odpoviem lebo viem ze bolesti su velke a dilatator velmi pomoze.
ahoj mne odporucili pouzivat 3x denne po 15min. , ked som ho kupovala bol v baleni s mensim priemerom a s vascim priemerom dilatator...dolezite je natriet ho pred zavadzanim obycajnou vazelinou(zda sa mi ze niektore kremy na tieto problemy s konecnikom maju aj zlozku znecitlivujucu tak by stalo za to skusit natriet dilatator takymto kremom, mne vtedy pomohol Doloproct -ale je iba na predpis) a zavadzat v lahu na boku s pokrcenými nohami. Ano, zo zaciatku to velmi bolelo ale po aplikacii bola ulava a po niekolkych dnoch uz v pohode. Teraz uz mam 3 roky pokoj a to som myslela ze zosaliem 🙂
vies co urcite ked uz sa podari aplikovat treba aj 30min.vydrzat... cim dalej tym to bude lepsie
@dalinaa děkuji ti.Mě doporučil laser,že se to líp hojí a nemusí být stehy.Mělas to vevnitř nebo na okraji?Mě vylízá ven polyp a svědí mě to.Je to taková malá kožní řasa,tak si říkám že to přece nemůže tak strašně bolet.A taky to dělají v krátké narkoze.
A už máš klid nebo stále použiváš dilatator?
ahoj po odstraneni polypu a liecbe dilatatorom je mi dobre.... momentalne 4 roky v pohode
@dalinaa prosím ta, mám predpísaný doloproct masť a v letáku píšu, že aplikovať 1g krému.... Prosím ťa koľko to je asi? Veľkosť hrášku,či?
Ahoj dávala som odhadom na koniec prstu...
@ria_s Mast z konope s dubovou korou.