Dobrý deň, vytrhnu zub aj na klasickej pohotovosti? Či iba na zubnej ? Bývame v Nitre krátky čas s mužom a nestihol si ešte prehodiť zubára už vybavuje nového ale musí ísť ešte zaniesť papiere k starému zubárovi čo ma ďaleko. Tým ze chodi aj do roboty je to časovo náročné. Ale dnes je to uzz urgentne. Ma silne bolesti. Dali by mu aspoň na to niečo?
@simona92101 no hej vlastne hej nejak som si to neuvedomila
@simona92101 snažili sme sa nájsť aspoň niekoho kto nieje súkromník. Štátneho mi ukazovalo dnes len otvorené do 13:00
o takomto čase len súkromníci žiaľ. V okolí odporúčajú napr. Starzyk Šurany, že nie je drahý a veľmi dobrý prístup. Skúste tam zavolať.
@ratka800 no bohuzial len sukromnik,ked ste to nechali zajst do takehoto stadia.bud vydrzi do rana na flectore a rano nacupita zubarovi alebo si zaplati..
statny zubar este existuje? asi myslis zmluvneho zubara ale tam ta zobrat vobec nemusi a na termin mozes cakat aj mesiace
@mamina7070 ona myslí zubnú pohotovosť.
@ratka800 žiadne papiere nemusí nosiť pošle poštou zmluvu s novým zubarom môj to odoslal sam
Na zubnej poh.zub múdrosti trhať nebudú.Nech užije analgetiká.Snazte sa stihnúť presun k novému zajtra aspoň telefonicky,nech od 1.okt.uz je evidovaný u nového dr.
@janinah preco by netrhali?muzovi aj mne takto trhali.isli sme na pohotovost,tam skonstatovali ze to musi ist von a vytrhli.
@simona92101 aha.tak neviem ako som si to primyslela k tomu...
@simona92101 ďakujem
@ratka800 na klasickej pohotovosti predsa nesluzi zubar,cim mu to tam vythnu?pihladat najblizsiu zubnu pohotovost v okoli..