Trhanie zubu múdrosti v Bratislave

daniela1978
4. apr 2013

Ahojte, po dlhšej dobe sa mi ozval znovu ešte neprerezaný (len malý kusok trčí) zub mudrosti. Som z toho na nervy, bolí ma hrdlo, ucho, začínam cítiť ostatné zuby, že mi na ne tlačí.........už som aj objednaná k zubárovi, ale ten mi dal termín až na 30.4.. Budem musieť asi skočiť k inému. Má niekto skúsenosti s trhaním zubu mudrosti v Bratislave? Poraďte nejakého šikovného zubára alebo zubárku. Ďakujem.

daneso
4. apr 2013

www.hollydent.sk/ trhal my vsetky osmicky aj sekal mozem odporucat! doktor Mudr. Dusan Holly ml. 🙂

barcelona94901
4. apr 2013

@daniela1978 tak to máme podobné,mne sa tento zub mudrosti ozval cez sviatky...hlava,spánok,ucho,hrdlo,pichanie ..no ani som vedela,ktorý zub ma bolí..celá tlama 🙂
včera mi ho zubárka narezala,mám tam zápal,potieram si to tam,kloktám,lieky mi nezaberali,otrasný den mám za sebou ,som netušila,že až takto zub može potrápiť,aj predtým som mala zub mudrosti,ale toto som veru nezažila s ním
ešte mi hovorila zubárka,že ak by sa objavila horučka,či bolesť pokračovala mám prísť,nasadí mi atb a nemám behať po vonku,mám jesť kašovitu stravu
dnes som zatiaľ bez bolesti,cítim to dasno,no nebolí ma zub ,ucho,hlava,len ešte ked prehltam to hrdlo, ale bolesť je preč ,tak dufam,že tie atb nebudem potrebovať a predídem tomu,čo nasleduje ,au..
ja som sa neobjednávala,išla som,počkala som,zobrala ma ,keby nie,idem na pohotovosť ,hlavne to neodkladaj,aby si nemala tiež vačšie ťažkosti 😉 držím palce 🙂

daniela1978
autor
4. apr 2013

@barcelona94901 no tak to máš tiež pestré......ja už mám také vnutri opuchnuté líco, že si do neho furt kúšem....zajtra idem na konzultáciu a uvidím, či ma hned aj zoberú. každopádne už nech je týžden po tom.......

luliu
4. apr 2013

@daniela1978 Mne dve 8 trhal stomatochirurg Dušan Tudik na Racianskom myte a super, mozem len a len odporucat

daniela1978
autor
4. apr 2013

@luliu tam presne idem 🙂 si tam išla na konzultáciu a hned ťa zobral, alebo ako?

luliu
4. apr 2013

@daniela1978 Ja som tam bola uz viackrat a záleží na probleme, na tom kolko ludi uz má objednanych a tiež na poistovni.

daniela1978
autor
4. apr 2013

@luliu no to som tiež zvedavá, koľko to bude stáť.....lebo čo som si pozerala cenníky všade možne, tak okolo 200 tak to by ma piclo.....

luliu
4. apr 2013

@daniela1978 nie, tak drahé to urcite nebolo. Raz mal pre mna neskory termin kvoli poistovni, tak som sa rozhodla platit to v hotovosti a praveze ma prijemne prekvapila cena, cakala som ovela vyššiu

barcelona94901
4. apr 2013

@daniela1978 ja som u zubárky platila 6,30,- a v lekárni 6 eur za tu vodičku
predtým čo mi vytrhla tiež do 10eur aj vrátane injekcie,aspon v tomto máme šťastie na zubárku ,keby nás ale tie zuby vobec netrápili,že 🙂 bolo by najlepšie
to líco ,no aj to dasno také ,opuchnuté,zapálené ,dnes už menej,včera sa mne ťažko aj usta otvárali 🙂

daniela1978
autor
5. apr 2013

@luliu tak som bola dnes u dr.tudíka. milý pán. urobili mi rtg a povedal, že nie len dolná osmička, ale aj dve rorné mi tlačia na sedmičky, takže musia ísť von. tak idem na vytrhnutie hornej aj dolnej ľavej osmičky........to bude iná káva.

girasol
5. apr 2013

Letoscak v petrzalke, http://www.azet.sk/firma/341194/mudr-ludovit-le...
....takeho lekara, s takym pristupom som zazila iba raz v zivote a to bolo u neho, pri trhani troch osmiciek som sa citila ako ´ˇkralovnaˇˇ vsetko pred zakrokom vysvetlil, povzbudzoval, samotne trhanie prebehlo hladko.

gretocka
5. apr 2013

@barcelona94901 no ak len trhaju tak to moze byt taka cena. Mne ho museli chirurgicky odstranovat (rozpilit a po kuskoch vypacit von), za co som v byvalej vojenskej nemocnici zaplatila 70 za jeden a 80 za druhy zub...
takze aj ceny sa roznia hlavne od toho, co sa s danym zubom bude diat.

Obycajne trhanie robia aj zubari, ked je problem, riesi to uz stomatochirurg a tam su ceny uz trochu vyssie myslim

luliu
5. apr 2013

@daniela1978 neboj zvladnes to, lepsie teraz ako potom prist aj o sedmičky. prajem vela stastia a ziadnu bolest 🙂

barcelona94901
5. apr 2013

@gretocka áno,ved to,tomu som sa chcela vyhnuť..,dufam,že nebude treba zákrok
dnes mi dala atb,vodičku proti bolesti ,injekciu,mám tam dezinfekciu,neplatila som nič,iba za atb v lekárni cca 2 eurá
tie ceny su aj tu všade iné,ja mám aspon v tomto štístko ,aj ten prístup
v noci mi tlačilo na jazyk ,už nech mám ten zub vonku a bude hej

@daniela1978 uf,no držím palce,dobre,že si išla hned a nečakala ,potom bude dobre

daniela1978
autor
10. apr 2013

tak mám po trhaní oboch osmičiek, aj dolnej aj hornej. včera mi ich vyrezal mudr. tudík. zákrok v pohode, ale ked odoznela injekcia, tak to bolo teda na nervy.....bolesť hrozná. dala som si tramal a vôbec nepomohol.dnes je to lepšie, ale som opuchnutá, ako keby som mala v ústach jablko a cítim krv v ústach, čo je pre mňa nepríjemné. ešte ma čaká jedna osmička horná, ale po včerajšku som si povedala, že nech si len ostane kde je 🙂 horná osmička bola omnoho bolestivejšia ako dolná.
a má niekto problémy s osmičkami, vrelo odporúčam mudr. tudíka. 🙂

aninka30
19. jún 2013

@daneso dakujem za prispevok k dr.hollemu idem na trhanie strasne sa bojim ale povzbudila si ma 🙂

daneso
19. jún 2013

@aninka30 To bude v pohode!!! 🙂 Mne sekal tri osmicky aj zo sedmickami a lavou zadnou!

aninka30
19. jún 2013

@daneso dufam ze mas pravdu, uz to straaasne dlho odkladam, cez telefon mi prisiel tento dr. sympaticky..dufam ze nebudu ziadne komplikacie 🙂 v dobrom ti zavidim ze to mas za sebou 🙂

zdenka989
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela1978
autor
18. júl 2013

@zdenka989 no tak ty si aká macherka, štyri naraz 🙂 mne stačili tie dve, ale keď si to mala zapálené, tak asi nebola iná možnosť. ja som mala tiež milého doktora, spokojná som bola. ústa som si vyplachovala repíkom a potom corsodylom. nemala som ani teplotu, ale zato ten opuch a žlté líco 🙂 ako keby som dostala jednu.

miminaaa
26. aug 2013

@zdenka989 Ahoj! Napíšeš mi, prosím, celé meno toho lekára? Ak som príspevok správne pochopila, zuby Ti trhal v anestéze? Ako to prebiehalo?

1236jara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kingusa9
12. mar 2014

Ahojte 🙂 včera som bola na konzultácii u MUDr.Tudíka na Račianskom mýte ohľadom ľavej dolnej osmičky.. mala som už preliečený zápal vo februári, ale tento víkend sa mi zub zase ozval.. zapálený, hnisavý bol.. celý víkend som preležala v bolestiach, tak som si povedala, že už niet načo čakať... takže išla som na konzultáciu a PÁN doktor mi povedal, že by bolo lepšie už vybrať aj hornú osmičku, lebo len otázka času kedy s tým budem mať problémy... no neviete si predstaviť ten môj výraz 🙂 alebo niektorí z vás aj hej.. no nič, tak termín mi dal hneď na dnes (čo sa stáva asi málokrát u neho, mala som šťastie)... posratá som bola ako malé dieťa... musím povedať, že som sa nemala čoho báť.. operoval ma MUDr. Janíček, milý, sympatický mladý doktor.. operácia prebehla hladko, všetko krok po kroku vysvetlil.. proste úplne super... takže ak osmičky odporúčam YLUX centrum.. PS: platila som za dva zuby 70€.. pohoda.. 🙂

sona866
12. mar 2014

Ahoj, ja tiez odporucam Ylux centrum, moja "trhacia story" je podobna ako kingusa9 🙂 🙂
idem odpadnut, ked mi doktor povie nahle ye mi ide brat krv bez mesacnej psychickej pripravy
bala som sa celeho procesu, ale aj hojenia, viacej ludi okolo mna malo problem s ranami, ktore sa dlho hojili, ale nasadila som si wobenzym (pred operaciou som guglila vsetko mozne)
takze mimo toho, ze si o mne doktor mysli, ze som blazon vdaka mojmu prejavu pred operaciou, som cely priebeh vratane hojenia zvladla vyborne 😎 😎

lubike
23. máj 2014

Ahoj, máte niekto skúsenosť s mudr. Janíčkom z YLUX ? Je taký kvalitný čo sa týka roboty ako mudr Tudík? vďaka

emma_932
23. máj 2014

@lubike ahoj, ja som tam bola, zub mi trhal ten mlady, ale netusim ako sa vola 😅 zvladol to perfektne, bola som veeeeeelmi spokojna. takze urcite odporucam toto centrum 😉

luliu
23. máj 2014

@lubike Ahoj, mne trhal zub aj Mudr. Tudik a aj Mudr. Janicek. Poviem uprimne najskor som sa zlakla, ze ma neosetruje Tudik, ale nemozem povedat jedno krive slovo. 100% spokojnost, mozno sa mi jeho pristup pacil aj viac, lebo na rozdiel od Tudika je komunikativny, co mne vyhovuje viac

lubike
24. máj 2014

ďakujem za info🙂

bublinka127
5. júl 2014

Ja som bola v Dently BA, Mudr. Babčan, sú drahí ale stojí to za to. Horná a dolná osmička išli von, 4 injekcie a ATB len na pokrytie toho zákroku /čiže 2 tabletky/. Na noc jeden ibalgin a na druhý deň som už pila kávu v meste. Všetko sa zahojilo, aj keď to ešte asi 1,5 týždňa bolo citlivé.

ostap
10. júl 2014

Ylux jednoznačne, bola som veľmi spokojná. Teraz sa mi postupne začínajú ozývať aj zvyšné tri osmičky, tak premýšľam,kedy k nim opäť zavítam... Ja som platila 25€, ale to bolo ešte v roku 2012.