Trhanie zubu múdrosti

kikka95
5. sep 2022

Dobrý deň, chcem sa spýtať aké ste mali skúsenosti s trhaním zubov múdrosti, ak už boli takmer prerezané (a nebol žiadny zápal). Pýtam sa preto, lebo neviem či si potom budem musieť zobrať voľno v práci. Bolelo Vás to veľmi aj niekoľko dní ešte? Ďakujem.

mariet24
5. sep 2022

@kikka95 v ten deň som bola mimo, ďalšie štyri dni som fungovala na flectore, potom ešte 4-5 na paralene... Potom už ok...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marci77
5. sep 2022

aj moj manzel to absolvoval, v pohode nastastie ......chvilu si potom pospal v ten den, ale neboli potrebne ziadne dodatocne oblbovaky
zubarka mu to vytiahla, nebola potrebna stomatochirurgia, bez sitia to bolo

pukina
5. sep 2022

Horne boli uplne bezbolestne a bez opuchu, spodne som kazdy trpela 2 tyzdne v bolestiach a na analgetikach, ale pracovala som normalne, nesla som kvoli tomu na PN.

cimage
5. sep 2022

Mne vyberali chirurgicky a bola som opuchnuta asi 4dni, skor ten opuch bolel ako samotne miesto kde bol zub. Do tyzdna to bolo ok, len som nevedela usta poriadne otvorit 2tyzdne.

mondolina
5. sep 2022

mám vonku tri osmičky, chvalabohu všetko ok, bez šitia, bez tbl.

eliska105
5. sep 2022

Trhali mi sice len spodnu 7cku stolicku ale ja som v ten den len citil horucost a uplne v pohode mi na boledt zabral klasicky ibalgin..druhy den uz nic.. bola som sice doma este nezamestnana ale najvacsi problem bol ze som nemohla nic poriadne jest a z toho som bola slaba.. a tazko sa mi rozoravalo.. takze ten jeden-dva dni by som urcite ratala s paragrafom ale zalezi na povahe prace 🙂 drzim palce

monicka976
5. sep 2022

@kikka95 ja mam tri vytrhnute, uplne bez problemov, bez sitia, dokonca na ten posledny som si len odbehla z roboty a aj sa vratila hned naspat.