Ahojte, prosím o radu.
Trhali mi cca 2 hodiny dozadu zub.
Do vytrhnuteho zubu teda už diery mi dal zubár dva také mini obdĺžniky cca1cm hnedej farby. A jednu veľkú vatu tu som mala.mat zahryznutu.
Po 20min vypľuť.
Ale to čo mám v zube som nevyplula ani som sa nespýtala či to mam vypľuť.
Neviem či je to na zrazenie krvi, nakoľko v tej diere nevidím ,,vatu,, ... Prosím ak niekto viete či to mám vybrať vypľuť alebo čo podeľte sa somnou .. ďakujem veľmi
@dominiicka nechať minimálne bez zásahu. V lekarni maju ústnu vodu po trhani a aj kefku. Tou vodou oplachnut len jemne, dat vodu do ust, poprevalovat v ustach a bez tlaku vypustiť z ust. To som robila druhy den po trhani, v 3. den som maximálne jemne umyvala kefkou a tou vodou. Ja som mala po trhani 2 stehy, bolo to brutálne, ale kazali mi to udržiavať takto v cistote a hlavne do toho nesprtat.
Ďakujem krásne 🙏 ja už som dávno mala trhany zub že si nepamätám 😂😂😂 len teraz mi naraz vyšli 3 zuby múdrosti. Tak idú von na ďalší mesiac ide ďalší 🙈 ... Ešte raz ďakujem veeeeeelmi 🙏🙏🙏
@dominiicka ja som mala minulý rok premiéru a bol to zážitok pre mňa aj chirurga 😁 Vraj niečo také ešte nevidel. Mne dal aj ATB, novalgin, aescin a milgammu - lebo mi trhal a sekal okolo nervu...zila som asi týždeň na presnidavkach a kompotiku a hned po jedle som si pootacala tu ustnu vodu v ústach. Co bolo pozitívne - pochudla som 🙈
Ahoj
Nechať tak, nevyberať, nevyplachovať, nešprtať do toho