Prosím Vás mám otázku mate niektora skusenosti alebo ste podstupili trhanie zubov v celkovej anestezii?Viem robia to v BA aj v NR ,len by som chcela vedieť ako to všetko prebiehalo.Ja sa tak bojím zubara ,že naposledy som odpadla:( preto hladam taketo riešenie viem je to drahé ,ale chcem to podstupiť.Dakujem za odpovede
mne trhali dva zuby mudrosti v narkoze.Kedze boli este pod dasnom a lezato,povedala som ze iba ak ma uspia.Bolo to v pohode,prisla som nalacno ale az o druhej,takze hladovka cely den.Potom som si lahla do kresla,pichli mi infuzku a do piatich sekund som spala.Potom som sa zobudila,mala som trosku bolesti ale nic hrozne.Trosku som si polezala a isla domov.Takze super zazitok 😀
Dobrý deň prajem chcem sa informovať ohľadom trhanie zubov v narkoze v Martine v nemocnici čo mi tam treba od koho odporúčanie môže mi dať aj endokrinolog internista ? Ďakujem vám za vašu odpoveď
to aj mna zaujima ja som na tom rovnako panikaaaaa uz len ked pocujem zubar tak sa bojim a tiez mi treba korene vytrhat uz mi to vravel zubar asi 6 krat no kdezeee ani za svet len ak ma uspia !