Trhanie zubov v celkovej anestéze

luckas13
7. mar 2022

Zdravím chcem sa opýtať že či by ste my vedeli poradiť zubára kde trhajú v celkovej anemneze že jak sa to volá.Ze vás uspia a tak ,mám strašný strach od zubárovi a nevidím inakší systém len tento prosím vás viete my poradiť a čo my bude ktomu treba ?a koľko sa platí ďakujem za odpoveď a radi.

anabella17
7. mar 2022

@luckas13 viem len, že od psychiatra si treba vyžiadať papier, že máš fóbiu. Potrebuješ to na celkovú anestézu pri zuboch.

puertorico
7. mar 2022

alebo na súkromných klinikách to robia, tak hodinu v celkovej anestéze rátaj min 200-300€ podľa toho kde

akvi
7. mar 2022

@luckas13 alebo nájdi zubára, ktorý bude mať dobrý prístup a zbaví ťa fóbie. Ja som sa vždy hrozne, ale ozaj hrozne bála a teraz mám super zubárku, keď tam idem, tak sa bojím, ale ona má taký super pristup, že to zvladam úplne v pohode.

patreskoo
7. mar 2022

@luckas13 mne to robili keď som bol maly ..a to iba kvôli 2 plombam ..taky som mal.strach ..aj stále mam ale určite je lepšie ísť ...ja som si povedal ze to proste prekonam ..nebudem sa predsa kvoli tomu dat uspavat navyse to neprispieva zdraviu a tiez to nie je zadarmo a papiere okolo toho...a vytrhne ti ho za chvíľku ten zub ..neboj dá ti injekciu s nou to nie je až také hrozné

xsandrax
7. mar 2022

@luckas13 ja som bola v celkovej anestezii, ale to mi vyberali 8mičky a mne to sam lekár nariadil, povedal mi, že v lokalke by to bolo velmi ťažké 🙈 ale dá sa aj tak ako radia vyssie, ze máš papier o panickom strachu.
Ktoré zuby ti majú vyberať?

12bambulka
17. júl 2024

Dobry vecer chcela by som sa opýtat moj syn ma 12 rokov ale ma detsky autizmus a budu mu tahat zub v narkoze budu nam to robit prvy krqt chcela by som sa opýtať kolko by to stalo

dominikamacakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz