Trhanie zubov

alickaf
9. nov 2023

Ahojte 🙂 v utorok mi trhali tri stoličky dole, hneď za sebou. V KE na stomatochirurgii, no každý deň má to boli viac a viac a stále viac puchem. Utorok po vytrhnuti keď odznela injekcia sa dalo v pohode vydržať o jednom ibalgine. No dnes už mám take bolesti, že neviem čo mám robiť. Doma mám 10m syna o ktorého sa nezvladam starať, stále aj smrkam krv. No moja otázka znie, myslite že je okej že to boli viac dnes ako v deň vytrhnutia? A ako dlho prosím Vás bude táto bolesť trvať? Máte skúsenosti? Už nevládzem fakt… len jem tabletky od bolesti aby som ako tak fungovala pri malom (+ Zubar mi predpísal antibiotiká, tiež ich užívam)
Ďakujem :(

zuzkaa1991
9. nov 2023

@alickaf ja som bola minulý mesiac v novej kludne zavolajte a chodte sa ukazat tam...ale.ak mate antibiotika bude to dobre...bolesť by mala prejst do 4dni .....nemate si koho zavolat k malemu?bola som trhat druhu 8cku ale pri oboch som den dva dni mala len pre seba dala som svokre dieta....hlavne mi kazali prikladať. Lad kazdych 15min som si davala kym som.mala.opuch takze 3 dni viac menej stale som.mala.lad na sebe

janka1011
9. nov 2023

@alickaf už ti to začne ustupovať, kým zaberú ATB trvá 3 dni. Opuch by si mala poriadne ľadovať.
Prečo ti trhali až 3 zuby?

alickaf
autor
9. nov 2023

@zuzkaa1991 áno aj ja si pravidelne prikladám ľad. Nemám ako ísť do ke, teda mám ale mám to ďaleko, ja tam nežijem len chodím k zubárovi. Tak dúfam že už zajtra to bude lepšie.. nemám kde dať malého cela rodina je chorá, nejaká chrípka tak to nejak zvládam sama