Ahojte pred hodinou mi na pohotovosti vytrhli zub,stoličku ,,, chcem sa opýtať niečo priesvitné mi tam nalepil cez tú ranu ale nepostrehla som kedy si to mám dať dole, mali ste niekto také?
@daniela2505 nechaj to tak, určite nedávaj dole.....zrejme aby sa zastavilo krvácanie a rýchlejšie sa vytvorila krvná zrazenina, nesmieš vyplachovať, aby sa ti nevytvorilo suché lôžko.....ono to samo odpadne, rovnako sa sa sama časom rozpustí tá zrazenina v lôžku....
@mogaa suché lôžko ako vyzerá prosím vás
@martapustajova fúha ja to mám ešte také tmavé krvave, ale mne to trhali dnes len ,,, na pohlad to máte ok podľa mna
@daniela2505 za odpoveď veľmi pekné ďakujem uš to mám lepšie ale us prešlo šesť tiznov a rana ešte není celkom zarastená môžem sa spýtať koľko tiznov sté čakali Kim sa vám rána zahojila za vašu odpoveď budem veľmi vďačná
@martapustajova Ja to mám len 3 týždne od trvania a teda ešte dieťa tam je :D nieje to ešte zahojene chce to cas
@daniela2505 ďakujem veľmi pekné dúfam že mi dira zaraste
@daniela2505 ahojte nechcem biť otravná ale chcem sa len spýtať či us máte dieru zarastenú lebo ja to ešte nemam dosť zarastené za vašu odpoveď budem veľmi vďačná
@martapustajova nie stále to mám také červené :D a už je to mesiac
@daniela2505
@daniela2505 ďakujem veľmi pekne lebo ani ja to ešte nemám zarastené a us prešlo šesť diznov a šťastní noví rok vám praje s celov vasov rodinou hlavné veľa zdravia šťastia lásky a Božieho požehnania
@martapustajova myslím že to je v pohode, keď to neboli tak je to fajn 🙂 treba len čas
Aj vám prajem všetko dobré do nového roku, veľa zdravíčka hlavne to je najdôležitejšie
@daniela2505 ďakujem veľmi pekne za vašu odpoveď
Ak ti neoznamil dr, ze si to mas dat dole, tak to tam nechaj. Malo by sa to vstrebat, alebo casom rozpustit. Si myslim.