Trhanie viac zubov naraz počas menštruácie

21. apr 2024

Dobrý deň,žiaľ moje zúbky sú v strasnom stave a musia ísť von,je ich 14,tak sa chcem spýtať ci máte niekto skúsenosť že vám vytiahli naraz dajme tomu 5-6 zubov ? Budú mi ťahať na stomatochirurgii a Dr.povedal že to dá na dva krát a ďalšia otázka k tomu ešte dnes som dostala menštruáciu a som objednaná na ťahanie na utorok. Myslite,že sa počas ms môžu ťahať zuby ? Ďakujem a prajem pekný zvyšok nedele😊

minenkak
21. apr 2024

Ja len,že držím palce,ja som kôli zubárovi nikdy neriešila či mám alebo nemám menštruáciu,ako ideš riešiť náhradu zubov

janka1011
21. apr 2024

To úplne nepodstatné, či máš alebo nemáš svoje dni.

michaela329
21. apr 2024

Môžeš byť citlivejšia na bolesť. Ale v utorok to bude už tretí deň, to dáš.

monro
21. apr 2024

Keď som sa bola objednať na chirurgickú extrakciu osmičky, lekár sa ma pýtal, kedy budem mať menzes, aby sa to naplánovalo na inokedy. Išla som po menštruácii.

liusa82
21. apr 2024

pri ms by sa nemali trhať zuby.Ale záleží ako si na tom ten tretí deň.Pokial už nemáš velmi silnú ms dá sa.Ale ja by som počkala radšej preložila by som termín ak sa dá.Vtedy si aj viac citlivejšia na bolesť.Možno ani injekcia by až tak nezabrala ako inokedy

diewcatqoo
21. apr 2024

Moja zubarka moc nechce trhat pocas menstruacie. Vraj je to vtedy viac prekrvene a nemusi zabrat anesteza. Raz ma kvoli tomu preobjednala.

colsami
21. apr 2024

@janka1011 vobec to nie je pri takychto medicinskych ukonoch nepodstatne (a aj pri mnohych kozmetickych), pretoze pocas ms a najma co sa tyka prvych dni je vsetko prekrvene, krvacanie je ovela silnejsie a aj je vyssia citlivost na bolest.
Takze mnohi Dr vacsie zakroky ani nebudu robit v tomto case, kym to nie je nutne a akutne. Zvysene rizika.

janba
21. apr 2024

Mne len keď dáva injekciu počas menštruácie, tak ma to viac boli, hlavne teda prvé tri dni.
Ak nemávaš silnú, bolestivú, asi by som to neprekladala, ale inak áno. Jeden zub ešte v poriadku, ale 5-6 zubov je veľa, podľa mňa.

autor
21. apr 2024

No ráno zavolám zubárovi a zistím a napíšem vám aspoň budeme múdrejšie do budúcna 🙂

autor
22. apr 2024

Tak baby,že normálne môžem prísť vytiahnu aj počas ms 🙂