Trhanie osmičky, bolesť a drén po 14 dňoch

sanna22
23. jan 2024

Ahojte, 14 dní dozadu mi trhali osmičku. Mňa to stále bolelo, mala som pocit, že sa to zhoršuje..žijem v ČR a svojho zubára aktuálne nemám, takže som bola na pohotovosti. Bola tam dosť stará doktorka, o ktorej som počula dosť zle recenzie. Povedala, že tam podľa nej nič nie je. Napriek tomu mi to ale vyčistala, podľa mňa tu ranu ale znova otvorila a dala tam drén. Vraj zajtra si ho mam ísť dať vybrať, alebo to urobiť sama. Povedala, že buď to prestane bolieť alebo je to niečím iným.

Prosím vás, ja sa dosť bojím, lebo pľujem krv ako deň po exktrakcii. Myslíte, že to prestane? A že mi tým nemohla ten stav ešte zhoršiť keď to znova otvorila? Príde mi to ako čudný postup, keď povedala, že tam nevidí nič zlé. Zároveň cítim takú čudnú chuť v ústach, je to také chladivé, to je v poriadku? Je to z toho drénu?

biankaaaa
23. jan 2024

Asi sa ti spravilo suché lôžko. Aj mne ranu znova rozkrvácali aj dali dren, ale nepomohlo. Po dlhých dňoch bolesti nakoniec pomohla nejaká prírodná zmes z riasy, čo mi vkladali asi trikrát do rany.

sanna22
autor
23. jan 2024

@biankaaaa ale keby sa mi spravilo suche lôžko tak by to videla tá doktorka nie? A otvárali ti to ako dlho po trhaní? Lebo mne 2 týždne už prídu dosť.