Trhanie osmičky a PN

agnes28
14. jún 2022

Ahojte, ženy, ak vám trhali zub, ako ste zvládli rekonvalescenciu? Je nutná PN alebo sa dá pracovať? Prosím o vaše skúsenosti nech viem čo ma čaká 😊

janaolas332
14. jún 2022

@agnes28 u mna to bolo uplne bezproblemove,ked mi ,,umrtvenie'' vyprachalo,ani som nevedela,ze som niekde bola, vytrhnutie a celkovo u zubara som bola max.10 minut..ale je to asi velmi individualne

sense
14. jún 2022

Pri jednom som bola 10 dní PN, pri ďalšej pohoda, na druhý deň som fungovala normálne

heln
14. jún 2022

@agnes28 ahoj, par dni volna po trhani osmicky je urcite fajn, ale pn asi nie je nutna. zalezi aj od toho kde pracujes, ci mas kontakt s ludmi alebo sedis niekde v kancli a ine faktory.

nelca84
14. jún 2022

@agnes28 pri dvoch som sla od zubara rovno do prave, tretiu mi trhal chirurg, tam som mala celodenne P. Neviem o nikom, kto bol po trhani na PN.

panelacikova
14. jún 2022

@agnes28 ja som mala doteraz všetky 4 osmičky bezproblémové... bez PN. ale to je asi prípad od prípadu. osobne si však myslím, že nejaký novalgin či ibalgin to vyrieši tie prvé 2-3 dni....

mamamasama
14. jún 2022

Dala som si 4 naraz. Na druhy den bez problemov do prace.

marianarem
14. jún 2022

@agnes28 Aj ja som to mala bezproblemove. Najhorsia bola cesta domov v MHD. Mala som na rane tampon a nakazane, ze ma drzat zahryznute a nejaky cas neotvarat usta. Kedze mam vela znamych, tak som trpla, aby som niekoho nestretla a nemusela posunkovou recou vysvetlovat, o co ide 🙂 Inak ozaj ziadny problem, nebolo treba ani nic od bolesti.

agnes28
autor
14. jún 2022

Tak to ste ma celkom (väčšinou) ukludnili, budem len dúfať že priebeh bude bezproblémový a snáď to nejako zvládnem v práci. Mozno pár hodín po zákroku bude treba voľno, neviem si predstaviť ako s tamponom v puse hovorím so zákazníkom 😅

buberova
14. jún 2022

Ja som mala napuchnutú polku tváre, po týždni to ako tak začalo prechádzať, modrina na sánke aj na krku tiež asi po týždni začala miznúť..