Ahojte, ženy, ak vám trhali zub, ako ste zvládli rekonvalescenciu? Je nutná PN alebo sa dá pracovať? Prosím o vaše skúsenosti nech viem čo ma čaká 😊
Pri jednom som bola 10 dní PN, pri ďalšej pohoda, na druhý deň som fungovala normálne
@agnes28 ja som mala doteraz všetky 4 osmičky bezproblémové... bez PN. ale to je asi prípad od prípadu. osobne si však myslím, že nejaký novalgin či ibalgin to vyrieši tie prvé 2-3 dni....
Dala som si 4 naraz. Na druhy den bez problemov do prace.
@agnes28 Aj ja som to mala bezproblemove. Najhorsia bola cesta domov v MHD. Mala som na rane tampon a nakazane, ze ma drzat zahryznute a nejaky cas neotvarat usta. Kedze mam vela znamych, tak som trpla, aby som niekoho nestretla a nemusela posunkovou recou vysvetlovat, o co ide 🙂 Inak ozaj ziadny problem, nebolo treba ani nic od bolesti.
Tak to ste ma celkom (väčšinou) ukludnili, budem len dúfať že priebeh bude bezproblémový a snáď to nejako zvládnem v práci. Mozno pár hodín po zákroku bude treba voľno, neviem si predstaviť ako s tamponom v puse hovorím so zákazníkom 😅
Ja som mala napuchnutú polku tváre, po týždni to ako tak začalo prechádzať, modrina na sánke aj na krku tiež asi po týždni začala miznúť..
@agnes28 u mna to bolo uplne bezproblemove,ked mi ,,umrtvenie'' vyprachalo,ani som nevedela,ze som niekde bola, vytrhnutie a celkovo u zubara som bola max.10 minut..ale je to asi velmi individualne