Ahojte, prave mi zobrali 2 osmicky dole. Bolo to docela narocne. Trvalo to dve hodinky. Jeden zub mi vrtali a po castiach vyberali, druhy isiel lepsie. Moja otazka je ked to vrtali tak vrali aj do kosti do sanky alebo len ten zub? Lebo vobec to neslo vytrhnut. Ja by som sa aj spytala doktora ale mam uplne drevenny jazyk.
@tina1549 aj ti to potom niečím vyplnili? Ci len zasili? Bolela ta po aj ta kosť alebo len rana?
len zašili tuším a bolela ma sánka asi týžden aj som bola riadne opuchnutá ale nebolela ma kosť vyslovene
Mne presne ako tebe. 1 sla vytrhnut uplne ok a druhy musel vrtat a po castiach vyberat. Ale len mi zasil a bolelo to len par dni mozno ani to nie. Ziadne bolesti som nemala len citlive na dotyk v danom mieste.
"Moja otazka je ked to vrtali tak vrali aj do kosti do sanky " - na to ti vie dať odpoveď len zubár, ktorý ti trhal zub. Nikto tu nemá vešteckú guľu. Mohol pri trhaní zasiahnuť aj okostnicu, nemusel. Bolí ťa to, lebo tam máš otvorenú ranu. V okostnici ti teraz zostali diery po koreňoch vytrhnutých zubov, rana ti časom zarastie.
Nemyslim si, že by ti vrtali aj do sanky
To sa len zub vŕta. Ak sa vŕta kosť, musela by byť nou obalená a len z vrchu nikdy nie zo strán a už určite nie z pod koreňa. Netreba sa báť. Bolesť je normálna, mala by sa postupne znižovať. Ak bude rov aká alebo väčšia, treba ísť k zubárovi
záleží kde ten zub bol, mne ked ho sekali brali aj z kosti