Dievčatá, zlomila sa mi trojka zub hore. Zubárka ma objednala na trhanie koreňa. Chcem sa opýtať, ako dlho asi trvá trhanie čisto koreňa. Či je to s injekciou v pohode.Vraj sa to musí 6 týždňov hojiť až potom budeme riešiť náhradu zuba. Mám strach lebo zatiaľ mi trhali len zub múdrosti. A to bolo v pohode.
Ked si v pohode zvladla trhanie zubu mudrosti, tak toto bude nic. Narocnejsie to bude akurat tak pre zubara, kedze nebude mat poriadne za co ten zub / koren uchytit. Ale zeby to trvalo nejak dlho, tak to si nemyslim.
@smoulingirl
@nina19833 ďakujem, dievčatá. Zubárka mi ide robiť mostík. Tak sa to musí hojiť 6 týždňov.
Ahoj, bude to v pohode rovnako, skrz toho, že trojka má koreň len jeden, možno ešte lepšie 😉. Ako dlho trvá, dosť záleží od šikovnosti zubára, ale s injekciou to bude ok. 6 t sa bude hojiť len kosť, ale ak ti môžem poradiť,...ak plánuješ miesto zubu implantát, tie niekedy zavádzajú rovno po trhaní, a je to dva v jednom - nemusí sa čakať na vyhojenie kosti a potom na vhojenie implantátu. Musí sa to ale skonzultovať s dobrým implantológom.