Ahojte, nájde sa tu niektorá, ktorej najskôr vytrhli zub a potom trhali korene?
@opicka122 Áno. Začal trhať zub a nešlo to. Nezabrala ani injekcia. Bol to brutál. Keďže sa mu už zub zlomil, odstrihol od koreňov. Po 25 min. to na moju žiadosť vzdal a poslal ma na rengen. Ten ukázal zakrivené korene+ešte aj osmička ktorá rástla tlačila na tú trhanú 7mičku. Našla som si zubného chirurga a o 3 dni vyberal korene. Napichával kým som naozaj necítila nič. Do 10 min. bolo po. Nebolelo, aj som mu povedala, že je anjel😂. Keď injekcia odznela, bolelo 1 deň intenzívne a potom ustupovalo.
Baby, ako že gyndosi šiju pipiny bez umrtvenia viem. Ale trhať zub bez anestézie? Ja hubu neotvorim, kým nemá injekciu prichystanu. Veď by ma drblo ... Pôrod nejako pretrpime, lebo endorfíny, dieťa, atď. Ale toto?
ahoj, mne trhali predný zub dolu, asi pred rokom a pol. koreň som mala spečený s kosťou, trvalo to 3/4 hodinu a bez injekcie, pretože mi nezabrala. :( zub sa im polámal, keď ho trhali, takže koreň ťahali zvlášť. museli ho prepilovať pozdĺž, aby ho vôbec vedeli vytiahnuť a potom ťahať každú časť zvlášť. najhoršie minúty môjho života.