Trhali niekomu zuby múdrosti na dolnej sánke počas dojčenia?

28. apr 2023

Trhali niekomu zuby múdrosti na dolnej sanke počas dojčenia? 🧐 musím ísť tahat a hrozne sa bojím 🧐

xsuzannex
28. apr 2023

Ano mne..

autor
28. apr 2023

@xsuzannex a ako ?

biankaaaa
28. apr 2023

Áno aj mne, ale nedopadlo to podľa predstáv. Ak ti môžem poradiť, pokiaľ to nemáš nejako akútne, tak to odlož na neskôr. Mne jednu trhali v decembri, to bolo super, ani som na druhý deň nevedela, že mi niečo robili. No teraz mi pred 8 dňami trhali druhú a urobilo sa mi suché lôžko... Tu bolesť neprajem nikomu. Každý deň chodím k zubárovi, skúšal mi dávať dren, skúšal mi to znovu umrtviť a rozkrvácať, už bol sám zúfalý, prečo sa mi to nezlepšuje. Strávila som 6 dní nonstop na ibalginoch, keďže som kojila a nič viac som nemohla. Ale na 7. deň sa to už nedalo vydržať a dostala som lieky na predpis proti bolesti a museli sme malého odstaviť. Už som kojila ale len v noci a synček už nie je malé bábätko 🙂
Držím palce, aby ti to dopadlo bez problémov a komplikácií 😊

xsuzannex
28. apr 2023

U mma v pohode.. zub nebol este uplne vylezeny,tak mi ho musel rozbit a po kuskoch vyberat.. stravila som tam tristvrte hodinu ale dalo sa. Zasil mi to a nasadil pre istotu atb.. dva dni studene obklady, na noc som si davala ibalgin.. vsetko sa zahojilo ako malo bez komplikacii.. teraz ma caka dalsia osmicka a tiez kojim..

autor
28. apr 2023

@xsuzannex ja nemám prerezane ešte ale musím ísť tahat a bojím sa :(

xsuzannex
28. apr 2023

Neboj, chirurgovia su sikovni. Ale ano, chspem, tiez sa bojim

autor
28. apr 2023

@xsuzannex a kedy ideš?

andrea901
28. apr 2023

Mne trhali hornu osmicku ked mal maly cca pol roka. Vsetko v pohode, mna aj bolela tak sa mi po vytrhnuti neskutocne ulavilo.

anavixy
29. apr 2023

Pri dojceni sa moze uzivat aj flector.

xsuzannex
29. apr 2023

Este sa musim objednat a predtym ist na rtg

sajmonka_1216
29. apr 2023

Áno mne a úplne to prebieha tak isto sko keby som aj nekojila