Trhali mi zub a rana sa mi nehojí

vanka567
23. júl 2022

Dobry den alebo baby , viete mi prosim poradit , 17.7 mi trhali 6 ku mam pocit neviem vsetko prebehlo fajn len na dalsi den som chytila strasny zapal , v stredu 18-19.7 mi to znova rozryli a precistili a stale mi vraveli o krvnej zrazenine ze sa mi tam musi spravit a ze som to tam nemala a bola tak kost. Od stredy to uz az tak neboli ale stale tam mam dieru jak hrom a nevidim tam ziadnu zrazwninu prihodim aj foto , vyplachujem repikom , a trz znicoho nic tam kde som mala opuch mam normalne vyzrate dasno . Ja som uz zufala dopujem sa flwktorom a dalacinom , ale mam pocit ze to vobec nepomaha... prosim o ponoc, moj zubar iba cakaj cakaj a cakaj , ale na co? Na stalu bolest...

bloger
23. júl 2022

@vanka567 To ti povedali pravdu krv urýchľuje hojenie. Nemala by si si to vyplachovať. Vymyješ si tú krvnú zrazeninu. Ono ťa to nejaký čas bude bolieť.

lubmar
23. júl 2022

Ano, paradoxne nesmies vyplachovat, lebo repik to prilis rychlo stiahol, nasa zubarka prisne zakazuje po vytrhnuti velkeho zuba repik, doporucuje iba vyplachovat peroxidom koli dezinfekcii a fakt to pomaha.