Trhali mi koreň zubu a stále mám niečo v ďasne

monika111999
12. aug 2024

Dobrý deň sobotu mi trhali koreň zubu. Mala som velký zápal. Mám antibiotika opuch mizne. Ale mám ako keby v ďasne na tri dni modrú takú gumu. Po 3 dňoch musí isť preč. Dnes som si miesto pozrela je normálne že mi išlo tolko krvi? Môžem si vyplachnuť ústa?

tundra
12. aug 2024

@monika111999 ak neberies lieky proti zrazaniu krvi,tak je to normalne.Koren je hlboko-hlboka rana.Par dni to potrva,ja som bol cca.5.dni k.o.Mne dasno zasili na vyplachovanie mi dali daky sajrajt.Rana by sa nemala vyplachovat,ak si dobre pamätam,len usta.

monika111999
autor
12. aug 2024

@tundra mne dasno nezašivali iba mi dal nejaku modru gazu alebo neviem čo to je do dasna a zajtra mi to zubar vyberie je dosť možne že mi to bude zašivať? Alebo mi to nechá hojiť?

tundra
12. aug 2024

@monika111999 to ja predsa nemôzem vediet.
Synovi trhali, styri osmicky,chirurgicky a vsetky diery zasili.Nic sa neboj,chce to cas.Ja som mal tiez zapal,nebol som opuchnuty,ale bolo ro hlboke.
Este mi kost prebehol bruskou do roviny,ze keby som chcel implantat,nech to je pripravene.Daval som si na dasno listok z lalie namocenej v liehu a pekne hnis vytiahlo.Na kontrole len pozrel a, ze ok.