Vie mi niekto povedať či sa tretia dávka vakciny proti Covid dáva cela alebo len časť u ľudí so zníženou imunitou? Nechcem tu riešiť či ockovat alebo nie ,zaujíma ma len osobná skúsenosť s treťou dávkou . Dakujem
Nerozumiem otázke … dáva sa len jedna dávka … otvorené je pre ľudí nad 50,či 55+ a mladších ľudí so zníženou imunitou
@lala123 ano, davaju iba urcitym skupinam ludi. Ak si zaockovana oboma davkami, tak ak spadas do tej skupiny na tretiu davku, tak by ti mala prist sms s kodom, s ktorym sa prihlasis na termin ockovania. Inak ta to nepusti
Ale myslim si, ze ked zaockuju tie rizikovejsie skupiny, tak zas tu tretiu davku otvoria pre vsetkych .
@lala123 kde si zachytila tuto info? pretoze nic take o percentach ani v mediach, ani lekari/virologovia na svojich fb nemaju. rovnako ako nikde nebolo povedane, ze sa rozlisuje booster a pokracujuca davka. to mas odkial tieto informacie?
🙈🙉🙊 Daj si ju a buď v kľude
@matkahelka usmernenie MZ SR cislo ZO93730-2021
@matkahelka beriem spat a mažem diskusiu, zle som to pochopila . Dava sa o, 3 ml čiže jedna dávka nie 30%
@lala123 Ahoj, není to skôr otázka na lekára? Prepáč ja nechcem byť zlá, len mňa osobne by zaujímala skôr odpoveď od niekoho kto sa vyzná