Ahojte, máte už za sebou tretiu dávku očkovania? Som registrovaná od 11.12. a stále nemám termín. Som očkovaná Modernou. Môže to meškanie byť tým? Ako dlho ste čakali na termín? Ďakujem.
@anoushka33 v akom meste? Jedno z mojich deti bolo v BA na 3.davke pred Vianocami. Termin dostala za 4 dni.
@sisa_s Modernou ju musia preockovat, im nedavaju Pfizer. Preto moze byt problem.
@simsalabim tak niekde ockuju modernou aj neregistrovanych, neviem, odkial je autorka, aby jej poradili miesta
@simsalabim uz aj po moderne sa dava Pfizer
@sisa_s naozaj? To som nezaregistrovala. To sa muselo iba nedavno zmenit.
@simsalabim ano, uz povolili kombinacie 🙂 mozu si ludia vybrat
Mne sa stalo to isté.... tiež mi neposielali termín od polovice decembra som čakala.... nakoniec som si zistila kedy a kde očkujú modernou a išla som bez registrácie....
ja mam modernu. pred vianocami sme sa prihlasili a prisiel termin hned po par minutach. u nas sa ockovalo len v soboty modernou tak na najblizsiu sobotu mi prisiel termin. nieco nam ale do toho prislo tak sme to zrusili a dnes sme boli ako nereregistrovani a nebol problem. nasli sme si na nete kedy v nasom meste ockuju modernou a sli sme skusit. po vianociach to u nas zmenili a modernou ockovali v nedelu.
@sisa_s nám nedovolili dať po Moderne Pfizer. Mama musela čakať na termín kedy očkovali Modernou. Dostala ho cca za Týžden, ale my sme v BA a mama má 60 +, tak jej dali termín celkom skoro.
@mistymay33 tak to nechapem, mozno tomu, kto vas mal ockovat, sa to nepozdavalo, ale ockuju sa ludia aj takto, ze po moderne chcu pfizer 🙂 osobna skusenost v BA
Pozri si, kde sa da ist ako neregistrovana 🙂 ked nechces este cakat