Ahojte 🙂
stretli ste sa už niektorá s tým, že niekto mal tretiu, či viac bradaviek?
Asi som ten typ človeka :( :D a momentálne som v 6.tom mesiaci tehotenstva. Doteraz mi to nijako neprekážalo, no v poslednom čase sa mi tak ako aj obyčajné bradavky, zväčšila, a stmavla... a vytŕča od tela cca 1.5cm - čím (keďže na nej nemám podprsenku) zasahuje do oblečenia, a oddieram si ju lémom podprsenky.
Mala z Vás nejaká takýto problém? Čo s tým? :D Mám to hlásiť svojej lekárke - dá sa s tým vôbec niečo robiť počas tehu?
Trošku sa obávam nejakého vyrezávania 😅 a zároveň aj toho, či by som z nej nemohla nejako ochorieť (?)
@zajkula62 Tretiu alebo dokonca ešte viac bradaviek má viac ľudí ako by ste si mohli myslieť. Polymastia alebo polytélia sú anomálie, ktorými trpí až 6% ľudstva.
Viac bradaviek na hrudníku priznali aj niektoré známe osobnosti ako Matthew Perry, speváčka Lily Allen, Mark Wahlberg, Tilda Swinton, Harry Styles či Carrie Underwood.
Nepredstavujú zdravotné nebezpečenstvo a môžu sa dať v prípade potreby odstrániť. Ale to ti povie asi kožná alebo ťa obvodná pošle na sono, či to obsahuje žľazu, ak ano tak to sa vraj neodporúča vyberať...
@zajkula62 ahoj.Nemám z tym skusenost ale urcite by som vyhladala lekara,a poradila sa.Mozno vela teraz nenarobis koli tehu ale po porode urcite.Držím prsty