Baby neviete ako to je ? Keď som už prekonaná (ešte stále mi platí prekonanie) ale bola som v kontakte s pozitívnou osobou, treba mi ísť na test ?
Ale len ak máte priznaky
Ano samozrejme, mozes to dostat zasa...to "prekonane" je taky status ako podme na jahody, kazdemu klesaju protilatky inak rychlo a mal iny priebeh...syn ma po troch mesiacoch teraz covid druhy krat (je aj ockovany). Rozdiel je len v priebehu... ten ma teraz podstatne miernejsi.
A stačí mi ag test ? Príznaky nemám žiadne
@anjelicek26 mne je to úplne jasne že to môžem dostať kľudne aj tretí krát
Antigen test bez priznakov malokedy ukaze. Mojim vzdy az na treti den priznakov vobec vysiel pozitivny.
@luckalucka5718 mýliš sa. Na pcr ide až keď má príznaky inak nie. V novembri som bola pozitívna,teraz je dcéra. Z hygieny mi povedali, že dokonca nemusim byt v karanténe,aké odporúča sa 5 dňová. V prípade,že sa budem cítiť zle až vtedy na pcr. Inak po 5 dňoch do prace.
@luckalucka5718 beriem s5 druhu správu som prečítala neskôr🤦♀️ Moja chyba
Nemusíš ísť ani na test ani do karantény ak nemáš príznaky, dokonca po novom ani nemáš nárok na PCR zadarmo
Ďakujem dievčatá už som z tohto debil. Tiež som bol pozitívna v novembri a vtedy to bolo úplne inak ako teraz.
to sa meni kazdy den, tieto opatrenia a nariadenia, ale je pravda ze na 5ty den by si sa mala dat otestovat 🙂
@lenkasarka ste očkovaná??
Ja som bola pozitivna tiez v novembri a manzel vtedy negativny...21.1. vysiel manzel pozitivny a z hygieny volali, ze mam ist aj tak na test..aj ked cely cas nemam priznaky. Bola som dnes na pcr (10 den karanteny) 🤦♀️
@hen89 tak ako? Niekomu povedia že nemusí vôbec nič a môže fungovať normálne, niekomu zas aby šiel na test
Ale zas to je iné keď ty bývaš s manželom
Ja som sa len s kamarátkou na chvíľu stretla v meste a včera šla na test kvôli práci a vyšiel jej pozitívny
@luckalucka5718 no ale to je v prípade že by som bola pozitívna
25.1. sa ti menilo, my sme boli ešte 24.1. na test lebo sme boli v kontakte s pozitívnym a mali sme nárok na PCR zadarmo ale nemuseli sme ísť keďže sme očkovaní/prekonaní 25.1. sa to menilo a test zadarmo máš len keď máš príznaky a vôbec že nemusíš ísť na test keď si prekonala, je iné ak žiješ v spoločnej domácnosti s pozitívnym to neviem presne ako to je ale keď si len bola v kontakte určite nemusíš ak si OP
ak máš príznaky, prihlás sa na PCR.. ak nie, tak ked tak si skus antigén cca 5 dni po kontakte 🙂
Ano