Ahojte idem po dost dlhom case k ocnej , treba tam zdravotnu kartu ked uz som tam u nej bola niekolkokrat? Dakujem 🙂
@barca2107 nie, netreba. Dnes som bola
@doris11 som v šoku čo píšeš, toto som fakt nikdy nezažila. Okrem toho lekár nemá čo dávať pacientovi kartu.
Nie
Mimochodom kartu nemate mat co doma ale u vseobecneho, ktory ma urobit vypis kedze karta je majetkom vseobecneho lekara
V živote odo mňa žiaden lekár nepýtal kartu. V ruke ju držím len všeobecného lekára.
vacsinou sa karta nosi kovli inym ochorenia, ak nic nove nie je, nevidim dovod to tam nosit. Ja nosim IBA posledne nalezy, ak sa napr. nieco medzi navstevami tej ambulancie zomlelo. V 99% lekari u nas tie karty neotvoria, niekolko krat sa mi stalo, ze lekar to ked som mu isla dat kartu okomentoval stylom "a kto by to pozeral". Cize ak vies ake mas ochorenia, ake lieky beries, nemusis. Pri objednavani sa na ocne, sa mozes opytat.
Ale teda v skratke k ocnemu som kartu nikdy neniesla, ale ini lekari casto chcu kartu/vypis (ved aj na dverach to maju... pripravte si... )
S tym nosenim kariet sa ludia naucili snad este za socializmu alebo to nosili ti co si nic nepamatali ked sa ich nieco lekar opytal
Nie, na co by jej bola?