Trčiaca kosť

1. aug 2024

Už dávnejšie som si vsimla že na pravej ruke mi trčí zvrchu ruky takto kosť , na druhej nie , keď si na to zatlacam aj cítim bolesť.
Už si namyslam či to nemám reumu 🙄
Alebo prečo taka nerovnomernosť ? 🙈

egonsk
1. aug 2024

nemladnes, este ti takychto radosti casom pribudne, neboj. 😉😁
Inak vyrastky robi dna skor, reuma zvykne klby deformovat.

martinmmartin
1. aug 2024

Ziadna kost to netrci. Mas gangliovu cystu ktora je uplne najcastejsoe ochorenie zapädtneho klbu. Ak ti mevadi nechat tak, ak narastie a brani v pohybe tak sa musi rezat a vypustat.

dismonika
1. aug 2024

Toto som mala aj ja... 2x - napichli mi to hrubou injekciou a vysali... vôbec to nebolo bolestivé, čo ma prekvapilo. Odvtedy sa mi to už neurobilo a to je 11-12 rokov

autor
1. aug 2024

A tu u akého lekára treba ukázať ? Lebo mi to prišlo blbe ukazovať niekomu 🙈 som nevedela či to je normálne.

dismonika
1. aug 2024

ja som bola najskôr u obvodnej... Ona mi už dala výmenný lístok, len teraz neviem, či to bol chirurg, kožný alebo niečo iné

miriamzba
1. aug 2024

Chirurg. Aj mne to ešte ako malej 2x velkou ihlou odsavali, predpisali maste, potom mi to mali operovat, ale nešla som, teraz už problémy nemám. Časom sa to upravilo.

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Je to ganglion a na 90% ti to casom zmizne same. Nepretazuj zapastie, nebuchaj si po tom knihou, casom sa vstrebe. Ak by ti to predsa vadilo tak, ze ta to obmedzuje v beznom fungovani, tak k obvodnemu->na chirurgiu.

cocacola3
2. aug 2024

@dismonika aj ja som to mala tiez som si myslela ze kosť 😂 prisla som na chirurgiu a ten mi pichol injekciu a ťahal taku tvrdú žltú tekutinu ze sa to robi z priesilu ked je ruka preťažená a ze sa mi to moze vratit ale uz je to 18 rokov a nevrátilo sa mi to 🤪 este mi povedal ze som to musela dlho pestovať lebo som to mala 3x vacsie oproti tebe 😂.

dismonika
2. aug 2024

@cocacola3 asi to malo byť adresované autorke 😉