Tráviace ťažkosti po cesnakovej polievke

5. nov 2023

Dobrý večer. Je bežné mat nafukovanie a hnačku po cesnakovej polievke? Stalo sa mi to 1.x

viestta
5. nov 2023

Bezne nie, ale moze sa stat, ze ti jednoducho nesadla

autor
5. nov 2023

@viestta no super, a to som spravila veľký hrniec ze bude aspoň na 3 dni :D a minule mi nič nebolo...

marca12
5. nov 2023

Mna po cesnaku nafukuje a byva mi zle,nerobi mi dobre. Ale zboznujem cesnak v jedle. Mozno je to jednorazova zalezitost,ze ti teraz nesadla a mozno sa odteraz tvoje telo rozhodlo,ze nebude akceptovat cesnak

janka_266
5. nov 2023

Nabudúce pdporucam vyberať ten stred z cesnaku. Bez neho by to malo byt ľahšie stráviteľné.

martinka13
5. nov 2023

Ja som mala raz po cesnačke brutálny žlčníkovy záchvat so všetkým, čo k tomu patrí....

msnesquik
5. nov 2023

Mojmu muzovi je velmi zle po cesnaku, aj celu noc nespi, ale ma ho velmi rad...uz som mu povedala, ze nabuduce mu to uz zakazem 🙈

timea301196
5. nov 2023

Ano môže môj bývalý žlčník bol veľmi citlivý

petronellla87
5. nov 2023

@msnesquik ja som ako tvoj muz...brutalne zle mi po nom byva, ale obcas sa stane ze mu neodolam lebo ho tiez lubim 🙈 potom si nadavam celu noc😁

moni2522
5. nov 2023

@msnesquik aj ja som mala ten problém a niekde som čítala, že to spôsobuje ten stred cesnaku - ten ,,klicik,, čo cez neho rastie. Odkedy to vyberam mi nie je zle, ale zas jasne, ze to nemusí pomôcť každému.

ivkav5
6. nov 2023

Určite môže, mne je z cesnaku a cibule vkuse zle.

agakoll
6. nov 2023

Cesnak sa má jesť ráno, nie večer, je ťažký na trávenie

vanilkovazmrzka
6. nov 2023

Vecer si nedavaj cesnak… potom sa ludia necudujte ze nemozte spat :D