Ja už neviem ako postupovať ale mám pocit že uz som z toho depresívna 😒
2roky mam Celikiu. Predtým som nemavala vôbec tráviace problémy.
Odvtedy mam furt nejaké problémy. Teraz chodím aj k novému gastro. Robil mi tento rok hadicu do žalúdka aj kolonoskopiu. Pridávam výsledky.
Všetko dodrziavam ako mam a vkuse mi je zle. 😒
Ráno som si spravila napríklad ryžové palacinky , dala som si dve a ťažko mi je akoby som zjedla neviem čo. Úplne take zaťažené trávenie. Je jedno či si dám kasu slebo hoci čo 😫
Ja uz ss bojim o seba čo mi je keď mi nic poriadne nestrávi. Schudla som minuly rok a nemôžem vôbec ani pribrať (čo mi je tiež divne )
Užívam probiotiká , skúšala som aj tráviace enzymi… 🤷🏼♀️
Na gastro mi už je blbe mu aj niečo vravieť a neviem čo ďalej robiť zo sebou.
Neprešla ste si tým niektora ?
Ahoj a mala si aj nejake priznaky predtym ako ti zistili celiakiu?
@lienka2407 vieš čo mne asi tak od decembra 2020 zacali take zchvatovite bolesti niekde medzi pupkom a zaludkom , vždy doobeda v tu istú hodinu mi to začalo a bolo to príšerne , potom sa pridali aj hnacky a februári 2021 mi zistili tu Celiakiu.. ale predtým som nemavala žiadne problémy
@ivkav5 a čo máš ty za ťažkosti ak môžem vedieť ?
Ja som tiež celiatik a každé ráno musím si vziať nolpazu aby som sa mohla normálne najesť
@sinsity a prečo? A neporušujes diétu?
A test na Sibo ti nerobili?
@simsalabim robili negatívny .. aj fruktozovy
Nie neporušujem
Pretože bez nej už neviem fungovať keď nedám si túto tabletku čo zjem hneď mi je zle
@sinsity aj si to riešila cez lekára či čím to je ?
Dobrý deň mám taký problém že hneď ráno ako sa zobudim má začne bolieť žalúdok hornej strany neviem čo to môže spôsobovať žalúdok má boli aj keď je prázdny aj keď sa najem a mám také skvrkanie v bruchu skoro celý deň bola som u obvodnej predpísala mi pantoprazal a poslala ku gastronómovi ale tam sa dostanem až o.mesiac a beriem aj neurol na panicku depresívnu poruchu ale aj keď si dám ten neurol bolesť neprestáva veľmi sa bojím že to môže byť niečo vážne podľa obvodnej je to psychika asi lebo sa bojím smrti z psychiki môže ma bolieť čelí časť žalúdok hore kde začína hrudna kosť už si vážne neviem čo mám misliet a na pohotovosť idem a odboji má iba injekciov a žiadne vyšeyrenia nemôže to mať niečo zo srdcom alebo tak celý deň NATO mislim a dostávam ešte väčšie bolesti jesť mi už ani nechutí iba jem aby som mala v sebe niečo bojím sa že keď sa najem tak sa to zhorší a niekedy je to tak im kedy nie môžete mi prosím nejako pomôcť mám 30 rokov som mladá a bojím sa že sa mi niečo stane
Áno riešila proste mam pokazené trávenie
Prechádzam si tým istým, trvá to od júna. Otehotnela som a tým pádom sa neviem dostať na gastro🙈 Neviem z čoho to je, ale je to príšerné…